Годишен Хороскоп за Зодиите през 2023г.

Годишен-Хороскоп-за-Зодиите-през-2023г.-HironBG.com_.jpg

Зодиите от Овен до Везни

ОВЕН- Вие сте Лидерът на зодиака!

През 2023г. ще показвате посоката на движение. Две водещи астрологични събития насочват вниманието към вас:

Юпитер планетата на късмета ще транзитира в знака Овен до средата на май, а от юли месец Северният Възел свързан с посоката и движението на колективно ниво преминава в знака Овен.

През 2023г. вие не само ще  надграждате това, което сте постигнали и завоювали през предходните години, но и ще се радвате на повече положителни събития от останалите знаци.

Юпитер, планетата на разширението, късмета и щастието транзитира през знака Овен от 20ти декември 2022г. до 16ти май.

 Този период е благоприятен за вас да поставите  ново начало в живота си. Повишените ентусиазъм в съчетание с активност и действие в правилната посока ще ви гарантират успех в едно или друго направление. Имате чудесната възможност да зададете тенденциите за следващите 12 години от цикъла на Юпитер.

От май месец Юпитер преминава във вашия дом на парите, талантите и дарбите.

В продължение на една година ще имате възможност  да подобрите финансите си, да получите повишение, награди, да подобрите здравето си. В същото време Повелителят на кармата Сатурн с преминаването си в Риби ще насочи вниманието ви към вашият вътрешен свят. В следващите две години и половина една част от вас ще се стреми към външни изяви, а другата част ще се нуждае от нови осъзнавания, които ще постигнете чрез медитации, духовни практики, усамотяване.

Възможно е да почувствате ограничения, които ще бъдат свързани с кармични разплати. От друга страна Сатурн в Риби ще ви даде уроци, чрез които ще опознаете по-добре себе си, ще увеличите вътрешната си стойност и  увереност, ще  научите урока за правилните граници.

Делата на Сатурн от предходните 2,5години ще бъдат продължени от Плутон във Водолей. Приятелският ви кръг ще продължава да търпи промени. Трансформации може да очаквате относно вашите планове свързани с бъдещето.

ТЕЛЕЦ-Аз имам!

По Телецът се лепи парата!

Някои Телци се радват на постоянни финансови облаги, защото знаят как да привличат, а за други това се случва веднъж на 12 години.

От 16-ти май до 26-ти май 2024г. Юпитер планетата на разширението, късмета, изобилието ще транзитира в знака Телец. Юпитер в Телец ще ви подейства вдъхновяващо.

Той ще внесе сериозна доза оптимизъм, повече вяра и мотивация за успех. Това ви е необходимо тъй като в последните три години трябваше да направите много промени в живота си. Промените ще продължават, а с тях и сложните процеси на трансформация. През първите два  месеца, докато Сатурн транзитира във Водолей ще имате възможност да довършите започнатото в областта на кариерата, социалното дело, взаимоотношенията с вашите шефове, колеги, в частност със съпруга(за жените). Работата и кариерното ви развитие ще продължават да бъдат водеща тема, която ще  бъде  трансформирана и довършена с  преминаването на Плутон в знака Водолей.

Ако добре сте работили през последните три години, то през 2023г. с преминаването на Сатурн в Риби ще бъдете допълнителн възнаградени.

В периодът до 2026г. вашият дом на общностите, приятелите, групите, бъдещето ще бъде под влиянието на Сатурн в Риби. Пред вас ще се създаде  реална възможност да определите своята група, а защо не и да се превърнете в лидер в нея. След разширяващото действие на Юпитер в Риби, Сатурн ще направи промени във вашият приятелски кръг, среда на съществуване, езотерични интереси. При някои представители на знака ежедневието ще бъде доста натоварено и през годината е възможно да усещате липсата на свободно време за любими занимания и почивка. 2023г. е година на важен преход, каквото и да се случва през тази година подходете като истински Телец: фокусирайте се върху това което е стойностно, важно и значимо за вас. Увеличете вашата себеоценка, бъдете благодарни за всичко, което имате и повярвайте, ще се радвате на повече материални блага и придобивки, а защо не и на повече любов.

БЛИЗНАЦИ- Аз Знам! Мислителят!

Вие сте специалните деца на зодиака.

Вашият планетен управител Меркурий се нарича още пратеникът на Боговете. Печели този, който владее информацията. През 2020-2021г. в живота ви настъпиха важни обрати и промени. През 2023г. ще бъдете изпитани от управителя на съдбата Сатурн, който през март ще премине в Риби. Всичко, което сте научили до сега е време да го приложите във вашата кариера. Време е за реални резултати.

Сатурн в Риби от 7ми март в продължение на 30месеца ще внесе важни, структурни промени във вашата работа, кариерно развитие.

Тези, които са били усърдни през последните три години ще се радват на заслужени плодове и награди, възможно е да промените своята дейност, да се издигнете до шефска позиция, да започнете самостоятелна дейност или да направите важни структурни промени в съществуващата дейност.

Плутон във Водолей ще продължава мисията на Сатурн от предходните години. Вашите вярвания, мироглед, морал, образование ще продължават да се трансформират. Възможно е вече да сте научили ценният урок, че духа владее материята и вашият ум да е получил успокоение, да е научил най-важният урок: да имате конкретна цел.

През тази година ще продължавате да търсите смисъла на живота.

Юпитер, щедрият благодетел докато транзитира в Овен(средата на май месец) ще ви донесе допълнително разширение на дейността, нови приятели и усилване на влиянието в групи, а след като премине в Телец ще ви помогне да откриете вашето вътрешно богатство.

Това е време за натрупване на енергия и подготовка за нещо ново след май 2024г. Имате дълъг срок, не забравяйте, че имате много знания, които могат лесно да бъдат материализирани.

Всичко е въпрос на мисъл!

РАК-Аз Чувствам!

През годините на пандемията вие чувствителните представители на зодиака бяхте поставени под ударите на Съдбата. Сатурн великият учител ви накара да промените отношенията си с вашите партньори, да продължите да развивате тези партньорства, които са се доказали във времето, да учите уроци свързани с парите и преразпределянето на ресурси или  може би насочи вниманието ви към мистиката.  През март, когато Сатурн премине в знака Риби ще усетите известно облекчение.  

Сатурн в Риби ще ви накара да обърнете внимание на вярата, морала, да се свържете с истината или да започнете да учите нещо ново, да разширявате своя мироглед. Уроците на Сатурн от последните 30 месеца ще бъдат продължени от Плутон, които в края на март ще премине в знака Водолей. Това, което не е успял да ви научи Сатурн в сферите на сложният осми дом, ще бъде отработено  с Плутон. Възможно е да засилите вашите стремежи свързани с мистичното в света на енергиите и езотериката.

Годината 2023 за вас ще бъде емоционална, в еднаква степен ще присътват положителните и негативните емоции. Първата половина на годината ви носи успех и растеж във вашето кариерно развитие, но ще трябва да положите повече усилия, да покажете най-доброто, което можете в професионален аспект.  

Юпитер в Овен, щедрият владетел  до средата на май ще транзитира във вашият дом на работа или кариера. В  работен и  социален план ще се радвате на подкрепа, покровителство, награди и разширение. Добре е да бъдете активни, дейни. Използвайте енергийната вълна защото от май 2023 до май 2024г., когато Юпитер ще бъде в Телец той ще ви възнагради с  допълнителни награди.  От средата на май е възможно да увеличите вашите доходи, да сбъднете своя мечта, да увеличите приятелите си, да започнете нови групови занимания, които ще ви помогнат да се усъвършенствате или да срещнете своята сродна душа.  

Северният възел, който  през юли ще премине в знака Овен допълнително ще насочи вниманието ви към вашите най-високи цели и стремежи.

ЛЪВ-Аз Съм!

Вие сте знакът свързан с любовта и творчеството.

През последните години вие преживявахте трансформацията чрез уроци поднесени от  Учителя Сатурн. До март месец Сатурн ще транзитира в знака Водолей, този транзит е в дома на брака, взаимоотношенията с вашите партньори, враговете, правните дела. Бяхте подложени на доста ограничения: наложи ви се да се съобразявате повече с другите. До март имате време да поемете тези отговорности, които отлагахте свързани с вашите партньори, брак и да вземете важни решения свързани с тях.

През цялата 2023г. тази тема ще продължава да бъде важна.

Тя ще бъде продължена от Плутон, планетата на сериозните обрати и трансформации.

Не е изключено някои от вас да сложат край на партньорства, които вече са изчерпали своята форма.

С преминаването на Сатурн в знака Риби през март месец той ще активира вашият осми дом и ще ви поднесе нови уроци свързани с трансформацията, парите на вашите партньори, смъртта, страховете, невидимият свят, окултното.

Време е да пуснете от живота си това, което не ви служи: взаимоотношения, нагласи, поведение, фалшиви модели на сигурност.

Постарайте се да получите подкрепата на вашите партньори, тя ще ви подейства стимулиращо. Не всичко е само отговорности, Юпитер в Овен ще транзитира във вашият дом на чужбина, пътешествията, идеалите, образованието. Ако дейността ви го позволява той ще внесе разширения в областта на бизнеса и взаимодействието с чужденци, възможност за усвояване на нови умения или знания, повече приключения и пътешествия.

Това е годината, в която е необходимо да си поставите целите за един по-дълъг период от време. Венера, планетата на любовта ще бъде в знака Лъв от юли до началото на октомври. Ще имате достатъчно време да изследвате връзките си, да направите нови избори свързани с тях. В периодът от 22ри юли до 5ти септември тя ще бъде ретроградна. В този период не започвайте нови връзки, не харчете повече отколкото можете да си позволите

ДЕВА-Аз Служа!

За вас идва една година, в която ще берете плодовете от своя труд, вложен в различни направления през годините на пандемията. През 2023г. двете важни теми, които се активираха през 2022г.: вашето кариерно развитие и партньорски взаимоотношения ще продължават да се развиват. Докато Сатурн транзитираше в знака Водолей вие поехте допълнителни отговорности свързани с вашата работа. Възможно е начинът ви на животът да се е променил. Промените ще продължават, а уроците ще се до научават с Плутон, който от 23ти март ще премине за около 20години в знака Водолей. Плутон е бавна планета трансформацията в тези области ще бъде свързана с по-дълъг период от време.

От март строгият учител Сатурн в  Риби ще транзитира във вашият дом на взаимоотношенията, брака, враговете, сцената, правните дела. В продължение на 30месеца ще имате възможност да създадете или узаконите партньорски връзки, да поемете отговорност към вашите партньори.  Възможно е да сложите край на партньорства, които са изчерпали своето предназначение. Юпитер, планетата на късмета до средата на  май месец  ще транзитира в осми дом, дом на мистичното, енергиите, парите на другите.

Може да получите завещание, наследство, печалби от инвестиции, подаръци и подкрепа от вашите партньори.  От май 2023г. до май 2024г. Юпитер преминава във вашия дом на мирогледа, идеалите, чужбина, висшето образование. Това е домът на пътешествията и чуждите култури.

Споделяне:

Свързани Статии:

Зодия-Близнаци-Знание-Ум-Интелект-HironBG.com_-1.jpg

Зодия Близнаци-Знание, Ум, Интелект

ЗОДИЯ БЛИЗНАЦИ-ЗНАНИЕ, УМ, ИНТЕЛЕКТ Слънцето, този невероятен постоянно отдаващ Източник на енергия, преминава в знака Близнаци на 20-ти май 2024г. То ще остане в този

Новолуние-в-Козирог-2024-HironBG.com_.jpg

Новолуние в Козирог-2024

   Новолуние в Козирог Първото Новолуние за 2024-та година настъпва в 13:57ч. на 11ти януари в 20тия градус на знака Козирог. Козирогът е знакът на

Пишете ми

инж. Нина Ненова