HironBG.com | Събитие

Годината, в която можеш да Бъдеш Победител-2016

 

година на маймуната

 

ПРОГРАМА ЗА ДВУДНЕВЕН УИКЕНД

     На 5-ти, 6-ти и 7-ми  февруари  2016г., център “ХИРОН“  организира двудневен ритрийт-оттегляне, чиято цел е уединяване в комфортна среда в провинцията и подходяща компания от позитивни и добронамерени сродни души, да възстановим своето  вътрешното равновесие, хармония и баланс, а заедно с това чрез получените знания да подобрим себе си и живота си.

За да постигнем хармония в нас, са предвидени занимания за: Ума, Душата и тялото.

  Какъв е повода за събитието?

 На 8-ми февруари  е Новолунието в знака на Водолей, изключително силно Новолуние, което в Китай определя започването на Новата година под знака на Огнената маймуна. След дългия период на ретрограден Меркурий и за нас годината и стартирането на новите проекти  ще започне от този момент. 

 

  Програма:

 На 5-ти февруари( петък) настаняване в хотел „Контрасти“-с. Петревене( намира се на около 100 км от София по магистрала Хемус, в посока Плевен), свободно време, вечеря

На 6-ти февруари- лекция от 10 часа до 14 часа:

 За Ума-лекция, която ще даде практическа насока на участниците:

Как да привлечем Изобилието в Живота си?

Техники за привличане на изобилието, разкриване на източниците на доходи според личния хороскоп, Мястото на Новолунието във Водолей в хороскопа, определяне на целите и задачите за предстоящата година, даване на насока за подходящи желания във връзка с Новолунието.

За Душата-Медитация за привличане на Изобилието, премахване на стари програми за бедност и ограничение.

За тялото- поход до пещерата „Проходна“ известна още като „ОЧИТЕ НА БОГА“-силно енергийно място.

Вечерите ще прекараме на обща трапеза,  баница с късмети за годината, много музика и танци, награди, Ритуал за Наричане за годината, а изненадата е:

Прогноза за 2016 година-Годината, в която можеш да бъдеш Победител!

“ Огнената Маймуна“

Място на събитието-хотел „Контрасти“-с. Петревене( намира се на около 100 км от София по магистрала Хемус, в посока Плевен)

www.guesthousecontrasts.com

Размяната на Изобилие е 75лв.(включва 2 нощувки, обучение и забавление), за общата трапеза допълнителна сума до 15 лв.

Пътуване- възможност за организиране с лични автомобили

Записване до- 1-ви февруари  2016г.,

срещу предварителна сума от 45 лв.с банков превод

Лектор и организатор-Нина Върбанова Ненова- астролог и консултант по личностно развитие и себеопознаване, анализатор по Хюман дизайн

ТЕЛ. за връзка-call skype logo0889 344 355

Имейл-lorna08@abv.bg

Автор и водещ:
  • инж. Нина Ненова – астропсихолог, анализатор по хюман дизайн; консултант личностно развитие и себеопознаване; терапевт Енергийно лечение и Регенериране на Матрицата; Мастер Теате-Рейки, преподавател и обучител по Астрология; Кабала; Таро; Нумерология; енергийни инициации – Архангели; Акаши;
  • Основател и създател на Хирон БГ – Център за Личностно развитие и Себеопознаване

Чрез инструментите, които използва в своя богат опит в областта на личностното развитие още от 2005 г. до сега, астрологът Нина Ненова (Рея Мей) - консултант по личностно развитие и себеопознаване, ще ви преведе през необятния вътрешен свят на вашата душа, ще ви помогне да опознаете и разберете своята истинска същност, да разкриете своята мисия и цел в живота си, да се освободите от обвързаността и товарите на миналото, да преживеете дълбока и изцеляваща вътрешна трансформация, чиято цел е завръщане към своята истинска същност и вътрешна сила.

Пишете ми

инж. Нина Ненова