ВЕНЕРА-ПЛАНЕТАТА НА ЛЮБОВТА В ЗНАКА ТЕЛЕЦ

ВЕНЕРА-ПЛАНЕТАТА-НА-ЛЮБОВТА-В-ЗНАКА-ТЕЛЕЦ-HironBG.com_.jpg

Венера-планетата на Любовта в знака Телец

Венера, любов, красота, изкуство, пари, брак и още много житейски сфери, които са под нейното управление.

Всички обичат Венера, защото тя управлява една от най-важните сфери от живота ни наречена Любовта. А животът без Любов е половин живот, без нея той губи блясъка и част от красотата си.

Венера ще транзитира в знака Телец от 16-ти март до 11-ти април 2023г.

Тя е господарката на тази зодия, в Телец тя е силна и се чувства добре.

Венера е  планетата, която отговаря за  взаимоотношенията, желанията, еротиката, оценката,  за това, което харесваме, хармонията, красотата, естетиката, парите, себеоценката, алчността, чувството за притежание, приоритетите и ценностите, дарбите и талантите.

Венера и ключът към Любовта.

Глифът на Венера е огледалото на Афродита, кръст и върху него кръг. Дълбоката символика на този глиф е Духът (кръг) управлява и владее материята (кръст). А Духът е Любов-кръстът е животът в материята.

Самото изображение показва силния вътрешен конфликт между духовното и материалното, любовта и парите. Този глиф ни показва, че любовта е тази, която владее и управлява, но когато парите или материалното бъдат поставени на първо място, любовта умира. Това е и тайната на любовта, това е начинът, по-който тя може да бъде запазена. Духът  владее  материята, това е ключа към Любовта.

Венера представя една от най-силните човешки мотивации- необходимостта от връзка.

Положението на Венера в личния хороскоп, знака, дома и аспектите, които тя сключва показват способността на човек да постига близост и интимност с другите, а също така и до каква степен обича и цени себе си.

Венера ни напомня, че онзи, който не е в състояние да обича и цени себе си, не може да дава и получава любов, съответно трудно постига интимност.

Венера може да бъде в дванадесет знака и във всеки един от тях тя има различна сила и проявление, затова са различни начините по който хората обичат и изразяват чувствата си.

Венера е силна и е на трон в знаците  Телец и Везни.

Какво е характерно за Венера в знака Телец?

 Телецът е земен, чувствен знак, трудолюбив, обичащ сигурността, спокойствието, удоволствията, красотата на живота, природата. Земната стихия дарява тази Венера с устойчивост, привързаност, дълбочина в отношенията, грижовност, преданост, чувствителност и външна срамежливост.

Хората с Венера в Телец  усещат силно какво кара другите да се чувстват удобно, какво им харесва и най-вече как се чувстват.

Как обича Венера в Телец?

Когато обича, Венера в Телец  се старае по всякакъв  начин да създаде удобства, сигурност и комфорт на любимите хора. Показва любовта си чрез приготвяне на вкусни ястия, обгрижване, внимание  или подаръци. Най-често тази Венера притежава красив и обаятелен глас.  Жените с Венера в Телец  отдават голямо значение на красивият външен вид, имат превъзходен вкус, обичат лукса и удобствата.  Мъжът с Венера в Телец също е физически тип. Той обича удобствата, комфорта, сигурността, във връзките ще търси в жената характеристиките на Телеца.

 Венера в Телец е доброжелателна, търпелива и готова да подкрепи близките си хора, предпазлива в любовта, трудно показва емоции, а понякога трудно показва чувства, все пак Телецът е земен знак.

Родените  с Венера в Телец се нуждаят от връзка със стабилен, отговорен, сериозен, верен и чувствен партньор.

Това е една Венера с вродено чувство за практичност съчетано с творческа креативност, усет към красотата, удоволствията, вкусовете и за разкош артистичност.

Всяко нещо има две страни и тази Венера, която е  силна в любовта има тъмна страна. Тогава, когато е разклатена сигурността  й тя може да бъде ревнива, собственически настроена, твърде материална или твърде ленива.

ВЕНЕРА И ТАРО

От карти Таро, най-добре съответства на тази Венера картата Императрицата владетелката на Природата, притежаваща всички блага, покоряваща с красотата си, тя ни учи да се радваме на живота всеки ден, да откриваме красотата около себе си и да я създаваме.

Венера в Телец идва, за да ни поднесе ценен урок:

да опитаме вкуса на петте си сетива и да се наслаждаваме на малките ежедневни удоволствия в живота.

Периодът, когато Венера транзитира в знака Телец е подходящ:

  • да определите своите приоритети,
  • да подобрите себеоценка си,
  • да откриете дарбите и талантите си,
  • да откриете своите източници на енергия,
  • да подобрите връзката си с вашите материални притежания и парите,
  • да създадете връзка ако нямате такава,
  • да подобрите взаимоотношенията си чрез преданост, вярност, лоялност, нежност, любов и грижа-основните качества на Венера в Телец;

И нека не забравяме:

Най-голямата сила на тази Венера е Любовта!

Ако искате да разберете повече за вас самите, за вашата Венера, как да подобрите взаимоотношенията си: може да си поръчате личен любовен хороскоп.

Споделяне:

Свързани Статии:

Зодия-Близнаци-Знание-Ум-Интелект-HironBG.com_-1.jpg

Зодия Близнаци-Знание, Ум, Интелект

ЗОДИЯ БЛИЗНАЦИ-ЗНАНИЕ, УМ, ИНТЕЛЕКТ Слънцето, този невероятен постоянно отдаващ Източник на енергия, преминава в знака Близнаци на 20-ти май 2024г. То ще остане в този

Новолуние-в-Козирог-2024-HironBG.com_.jpg

Новолуние в Козирог-2024

   Новолуние в Козирог Първото Новолуние за 2024-та година настъпва в 13:57ч. на 11ти януари в 20тия градус на знака Козирог. Козирогът е знакът на

Пишете ми

инж. Нина Ненова