ВЕНЕРА И УРАН

Венера-и-Уран-HironBG.com_.jpg

ДА СЕ ОСВОБОДИШ ОТ НЕНУЖНОТО

Нехармониченият аспект, квадратура между Венера и Уран! Всеки нехармоничен аспект носи положителни решения, осъзнавания, които най-често не се харесват на нашето его или водят до нарушения в материален план, а това не ни харесва.

Можем ли да използваме аспекта между ретроградна Венера в Лъв и Уран в Телец градивно?

Точният нехармоничен аспект между Венера и Уран е на 8-10ти август, но неговото влияние не е нещо нова за засегнатите.

Уран действа мълниеносно, но много преди това човек е изпитвал неудовлетвореност от определени обстоятелства в живота си.

 Аспектът се развива между Ретроградна Венера в Лъв(23 градус) и Уран в Телец( почти 23 градус), орбис +, – 5 градуса. Най-чувствителни към този аспект са родените с Венера в знаците: Телец, Лъв, Водолей, Скорпион-18-27градус, асценденти, но най-интензивни промени се очакват при Венера в Телец!!!

Хаос, непредсказуемост, нервност, чиста лудост….

Какво да направим в дните на напрежение?

Не бързайте да се разделяте с вашите любими, Венера е женска планета и се проявява по-силно при жените. Уран е висша планета, за да можете да владеете и канализирате  неговата енергия се изисква специална работа( уранова дейност, учение, астрология, енергийни практики). В ниските нива тази силна, енергия, която идва от космоса действа разрушително. За да се прояви градивно тук на Земята трябва да имаш Знание-Ураново, Космическо Познание!

Ако сте напрегнати добре ще ви се отразят разходки в планината или терапии с дърво(пропускане на енергията към центъра на земята).

 Друга подходяща терапия е разчистване на пространството ви. Луната е намаляваща, предстои Новолуние в Лъв на 16ти август, именно тази терапия ще подейства двустранно.

Разчистваме гардероба и шкафовете от всичко, което е излишно!

Основната идея на Уран е освобождение, избавление с цел обновление.

Ето защо напрегнатите аспекти на Уран в наталната карта дават конфликти  и разриви в отношенията. Уран отговаря за техниката, така че ако сте напрегнати само ще си причините  повреди на оборудването. Уран обича новото, но все пак трябва да има граници, защото ако сте под силното управление на Уран, например имате Уран на асцендента, родените сте под знака Водолей и т.н.  може да проявите тази Уранова черта в безразборни връзки, себичен характер. Влизаш във връзка, опитваш, ставаш и си тръгваш, и така цял живот търсиш идеал или съвършената половинка тук на Земята. Следват разочарования, натрупване на карма и нарушения.

Да се върнем към почистването и подреждането.

 Придайте на това почистване магическа сила✨. С всяко нещо, изхвърлено или оставено настрана, кажете, че лошото напуска живота ви.

Например „заедно с тази стара блуза, навикът да обвинявам другите за неуспехите си напуска живота ми“ или „Освобождавам се от страха да бъда сама“ или „Разделям се с наивната мечта за успех без усилия“….

Терапията изчистване на пространството едновременно работи в посока изчистване на негативни вярвания, ограничаващи мисли, страхове…

На финала разчиствайки своя гардероб, дрехи(Венера) можете да си направите нови съчетания от вашите дрехи, нови съчетания между цветове, материи. Уран харесва нестандартното, различното, а Венера в Лъв обича блясъка.

ЗА РАЗКОШ ИЗРАЗЕТЕ ВАШАТА ИСТИНСКА БЛАГОДАРНОСТ!!!

Имате толкова много, оценете себе си,  благодарете за всичко, което сте и което имате…ако не цените притежанията си, няма как да ги увеличите! Вярвайте Венера и Лилит ще ви се отблагодарят!!!

И помнете Без Разрушения, без чупене на вещи, без излишно драматизиране!!!

Ако искате да върнете щастието в живота си, да имате хармонични връзки, изградете добра връзка с вашата Венера. Опознайте я, разберете какво иска тя!

Венера е капризна планета, ако не е удовлетворена, не ви дарява със щастие!!!!

С пожелание за хармоничен Венерино-Уранов транзит и много Щастие!

Тези, които искат да научат повече могат да си запишат час за консултация или да дойдат на Ритрийт на остров Пафос – Среща с Афродита – Богинята на Любовта

#нинаненовастролог #ретрограднавенера #уран #любов #разчистване #благодарност

Споделяне:

Свързани Статии:

Новолуние-в-Козирог-2024-HironBG.com_.jpg

Новолуние в Козирог-2024

   Новолуние в Козирог Първото Новолуние за 2024-та година настъпва в 13:57ч. на 11ти януари в 20тия градус на знака Козирог. Козирогът е знакът на

Марс-в-Козирог-Недостижимият.jpg

Марс в Козирог-Недостижимият

Марс, планетата на действието, виталността, сексуалността и енергията от 5ти януари до 13ти февруари 2024 година ще транзитира в земният знак Козирог.   Под една

Пишете ми

инж. Нина Ненова