Венера в Риби и месец Март

  red symbols of love

Венера в Риби от 25-ти февруари до 21-ви март

 

Венера влиза в Риби ♓ на 25-ти февруари. Тя ще остане в знака до 21-ви март.  Венера в Риби е в екзалтация, т.е. силна в темите на Венера. Глифът на Венера представлява кръгът на духа над кръста на материята. Символизирайки единството и изливащата се върху света любов. Тази Венера е възвишена и в най-голяма степен може да изрази своята любов, чувства, за нея е водещо духовното, а не материалното. Венера в Риби желае емоционално сливане, тя е романтична, изкусителна, мечтателна, но и изплъзваща се. Тя живее в света на идеалите и илюзиите, лесно може да се заблуди в избора на партньор.

Когато Венера транзитира през знака Риби, в съчетание със Слънце в Риби, желанието за любов се усилва, но това е чудесен период за укрепване и развиване на любовните взаимоотношения. Доза романтика, нежност, споделено време, задушевни разговори с партньора и в максимална степен проява на разбиране ще повлияят благотворно на връзките. Сега е моментът ако нямате партньор да предприемете действия.

Месец февруари, ретрограден Меркурий и силното присъствие на планети в знака на бъдещето Водолей ни накараха да се фокусираме в размисли и анализи за живота си и най-вече неговото развитие в бъдеще, за мястото ни в новия свят, който се пробужда, за самореализацията ни. През тази последна седмица на месеца и през по-голямата част на март фокусът ще се насочи към любовните взаимоотношения, афери. Дългият период на ограничения по естествен начин ще активира желанието за споделеност и топлина.

⠀Венера ще направи хармонични аспекти и ще влезне в контакт с всички висши планети, Уран, Нептун и Плутон. Те са тези, които създават нашия свят, създават колективната  и индивидуална реалност.

На  3-ти  март е секстилът между Венера и Уран, а в допълнение и хармоничен аспект към Луната в Скорпион-силен момент да повлияем върху взаимоотношенията, да ги стоплим и най-вече съществува възможност те да преминат на друго по-високо ниво в своето развитие.

Силните са дните около Новолунието в Риби, което е на 13-ти март, Венера ще се присъедини към двете светила: Слънцето и Луна в Риби и Нептун, който е управител на самите Риби и е на-силен в него. Всичко е магия, енергията на любовта е силна, а стремежът към разтваряне е необикновен. Дните ще бъдат необикновени, най-вече за тези, при които планетното разположение прави аспекти към планети в личният хороскоп. Дни, в които късметът на човек и щастието ще му се усмихнат, ако не в любовта, то може да бъде в парите💰. Живейте чрез усещанията си,  по-малко се доверявайте на логиката, разчитайте на интуицията  и чувствата. С Венера в Риби идеите. Информацията могат да дойдат насън. Особено в дните на съвпад с Нептун – 13, 14 и 15 март. Това е времето на пророческите сънища. Дръжте химикалка и тетрадка до леглото си, за да запишете това, което виждате или чувате. Може да получите отговори на важни въпроси. За да получите отговори, вечерта преди да заспите задайте точен въпрос към ангелите, духовните водачи, Бог!

На 18-ти Венера е в секстил с Плутон. Дните около точният секстил са дни на трансформация и работа с подсъзнанието, когато всички травми свързани с напрегнати, трудни взаимоотношения, проблеми от финансото естество могат да бъдат преработени и трансформирани. За всяко нещо си има точно време. Силната енергия на Риби ни поднася един ценен урок, да се научим да чуваме гласа на собствената си интуиция, за да можем с лекота да плуваме в необятният океан от възможности.

 Рисувайте ярки и вдъхновяващи картини свързани с вашето бъдеще. Ако психически се чувствате натоварени потърсете специалист. Морето и съприкосновението с неговата енергия ще ви повлияе положително!

 

Късметлийте са Рибите, макар и знак свързан с кармата, техните планетни управители са Юпитер –големият, щедър благодетел и Нептун-самият Бог. Венера, малката благодетелка в знака Риби е в екзалтация. Риби ни настройват към формулата за щастие и благоденстващо състояние, а тя е много проста-Вяра, Разбиране, Приемане, Щедрост, Състрадание, Служене  и Любов! ⠀

Как всички ние  можем да се възползваме от този прекрасен период, който е вид подготовка за Пролетното Равноденствие на 20-ти март, когато можем успешно да посеем семенцето на един нов начин на живот?!

Как да използваме най-добре енергиите на Рибите сега, когато те са в такава висока концентрация висока?

 Не превръщайте месец март в преследване на късмета, наслаждавайте се на прекрасните моменти, на взаимодействието  с любите ви хора, на творческата креативност и красотата, която ще срещнете по пътя си.

Идва Пролет, Природата се събужда.

Слушайте музика, гледайте филм, четете, разхождайте се сред природата, мечтайте, рисувайте …

Изберете своя начин да се забавлявате. Тези,които искат повече информация, могат да поискат лична консултация с мен.

През месец март ще направя поредица от събития, свързани с изброените теми…за повече информация следете моята лична страница, дневник или страницата на център „Хирон“-център за личностно развитие и себеопознаване

https://www.facebook.com/nina.nenova.90

https://www.facebook.com/ninanenova8

https://www.facebook.com/astrohiron

 

Щастлив, роматичен и изобилен на красиви моменти и щастие месец март!

инж.Нина Ненова-астролог, консултант личностно развитие и себеопознаване, анализатор хюман дизайн

Тел. 0899 344 355

Споделяне:

Свързани Статии:

Зодия-Близнаци-Знание-Ум-Интелект-HironBG.com_-1.jpg

Зодия Близнаци-Знание, Ум, Интелект

ЗОДИЯ БЛИЗНАЦИ-ЗНАНИЕ, УМ, ИНТЕЛЕКТ Слънцето, този невероятен постоянно отдаващ Източник на енергия, преминава в знака Близнаци на 20-ти май 2024г. То ще остане в този

Новолуние-в-Козирог-2024-HironBG.com_.jpg

Новолуние в Козирог-2024

   Новолуние в Козирог Първото Новолуние за 2024-та година настъпва в 13:57ч. на 11ти януари в 20тия градус на знака Козирог. Козирогът е знакът на

Пишете ми

инж. Нина Ненова