Венера в Риби – Април 2022

Венера-в-Риби-HironBG.com_.jpg

Венера в Риби – планетата на Любовта и „Малкото щастие“

 Венера преминава в знака Риби ♓ на 5-ти април 2022г.. Тя ще остане в знака до 3-ти май. 

Венера в Риби е в екзалтация, т.е. тя се проявява силно в свойте теми: любов, изкуство, взаимоотношения, споделеност,брак, финанси;

Глифът на Венера представлява кръгът на духа над кръста на материята. Този глиф символизира единството и изливащата се върху Света любов.  Венера в Риби е възвишена и в най-голяма степен може да изрази своята любов и чувства, за нея е водещо духовното, а не материалното. Венера в Риби желае емоционално сливане, тя е романтична, изкусителна, мечтателна, но и изплъзваща се. Тя живее в света на идеалите и илюзиите, лесно може да се заблуди в избора на партньор.

Юпитер и Нептун в съвпад в знака Риби

Темите на Венера ще бъдат засилени и от точният съвпад между двете планети управители на Риби: Юпитер и Нептун, които на 12-ти април ще се срещнат отново след 166г. раздяла.

Това съчетание ще усили копнежа и желанието по любовта, сливането, единството.

На 15-ти април Марс, любимият на Венера също преминава в знака Риби.

Месец април се превръща в чудесен период за укрепване и развиване на любовните взаимоотношения. Доза романтика, нежност, споделено време, задушевни разговори с партньора и в максимална степен проява на разбиране ще повлияят благотворно на връзките. Сега е моментът ако нямате партньор да предприемете действия в тази посока.

На 27-ми април Венера в Риби ще направи съвпади с Юпитер и Нептун в Риби, а към тях ще се присъедини и Луната.

Дните са необикновени, изпълнени с много неочаквани и необикновени преживявания.

Преплитат се минало, настояще и бъдеще!

⠀Всичко е магия, енергията на любовта е силна, а стремежът към разтваряне е необикновен. Дните ще бъдат необикновени, най-вече за тези, при които планетното разположение прави аспекти към планети в личният хороскоп. Дни, в които късметът на човек и щастието ще му се усмихнат, ако не в любовта, то може да бъде в парите💰. Живейте чрез усещанията си, по-малко се доверявайте на логиката, разчитайте на интуицията  и чувствата. С Венера в Риби информацията или отговорите на вашите въпроси могат да дойдат по време на сън.  Това е времето на пророческите сънища. Дръжте химикалка и тетрадка до леглото си, за да запишете това, което сте получили като образи или ясно знаене. Може да получите отговори на важни въпроси. За да получите отговори, вечерта преди да заспите задайте точен въпрос към ангелите, духовните водачи, Бог!

За всяко нещо си има точно време.

Силната енергия на Риби ни поднася един ценен урок, да се научим да чуваме гласа на собствената си интуиция, за да можем с лекота да плуваме в необятният океан от възможности.

 Рисувайте ярки и вдъхновяващи картини свързани с вашето бъдеще. Ако психически се чувствате натоварени потърсете специалист. Морето и съприкосновението с неговата енергия ще ви повлияе положително!

Късметлийте са Рибите, макар и знак свързан с кармата, техните планетни управители са Юпитер –големият, щедър благодетел и Нептун-самият Бог.

Венера, малката благодетелка в знака Риби е в екзалтация. Риби ни настройват към формулата за щастие и благоденстващо състояние, а тя е много проста-Вяра, Разбиране, Приемане, Щедрост, Състрадание, Служене  и Любов! ⠀

Как всички ние  можем да се възползваме от този прекрасен период?

Как да използваме най-добре енергиите на Рибите сега, когато те са в такава висока концентрация висока?

Наслаждавайте се на прекрасните моменти, на взаимодействието  с любите ви хора, на творческата креативност и красотата, която ще срещнете по пътя си.

 Пролет е!  Природата се събужда.

Слушайте музика, гледайте филми, четете, разхождайте се сред природата, мечтайте, рисувайте …

Изберете своя начин да се забавлявате.

Пожелавам ви щастлив, роматичен и изобилен на красиви моменти и щастие месец април!

Тези,които искат повече информация, могат да поискат лична консултация с мен.

Споделяне:

Свързани Статии:

Новолуние-в-Козирог-2024-HironBG.com_.jpg

Новолуние в Козирог-2024

   Новолуние в Козирог Първото Новолуние за 2024-та година настъпва в 13:57ч. на 11ти януари в 20тия градус на знака Козирог. Козирогът е знакът на

Марс-в-Козирог-Недостижимият.jpg

Марс в Козирог-Недостижимият

Марс, планетата на действието, виталността, сексуалността и енергията от 5ти януари до 13ти февруари 2024 година ще транзитира в земният знак Козирог.   Под една

Пишете ми

инж. Нина Ненова