Венера в Близнаци-новата комуникация

   Venus_1200x628

 

Венера планетата, която е обичана от всички, защото тя управлява едно чувство,

което всеки търси, иска,  обича-Любовта, преминава в знака Близнаци на 3-ти април. Необичайното тази година, е че тя ще остане в знака до 8-ми август. Това е изключително дълъг период и този факт не е случаен.

Обикновено Венера остава в един знак около месец. В тази „различна“ година Венера ще остане в един знак четири месеца, поради своето ретроградно движение в знака. Тя ще бъде ретроградна от 13-ти май до 25-ти юни. Вторият факт свързан със знака Близнаци е преминаването на Северният Лунен възел в знака Близнаци. Лунните възли престояват в знак 18 месеца. 

Как да приемем факта, че Венера ще бъде в знака Близнаци 4-ри месеца?

 Това е един добър период!

Близнаци е лек, въздушен и ефирен знак, жизнен, приспособим и гъвкав.  Интелигентен, креативен, настроен към взаимодействие и дружелюбен. 

Всичко сега в режим на пандемия би било изключително полезно. Венера е планетата, която отговаря за ценностната система. Основната ценност на Венера в Близнаци е ЗНАНИЕТО! Именно то е най-ценният инструмент! Знанието съчетано с интелект и ,  анализ, приложено в постъпките дава  ОСЪЗНАТОСТ. 

Венера в Близнаци в продължение на четири месеца ще се намеси активно във връзките и взаимоотношенията. Ситуацията в момента свързана с епидемията доведе до промяна в начина ни на живот. Семействата прекарват повече време заедно. Този период на престой в дома може да преобърне взаимоотношенията, които по една или друга причина са нарушени, непълноценни, тези взаимоотношенията,  в които липса любов, споделеност, близост.

Венера в Близнаци идва, за да промени връзките, най-вече със своето ретроградно движение. Тя ни припомня, че ключът към добрите връзки е доброто ОБЩУВАНЕ!

Венера в Близнаци ни подготвя за пренастройките, от които ще се нуждаем при преминаването на Северният възел в Близнаци.

Общуването, знанието, всичко свързано с ума и интелекта, говоренето и използването на думите! Никой не може като Венера в Близнаци да бъде толкова силно насочен към това да търси своето хоби и най-вече гъвкаво да се пренастрои към нови знания, креативни идеи, позитивно отношение към действителността и отчитане на положителни фактори в нея.

За тази Венера е важно да бъде в нещо, което ще задържи интереса й. Тази Венера се нуждае от въздух, движение и взаимодействие. Обича пътешествията. Но не всичко е възможно сега, но ако приложим креативност и приспособяване ще можем в голяма степен да се възползваме от положителните характеристики.

Венера в Близнаци ще измисли и ще ни помогне да намерим нови интересни и полезни дейности в периода на ограничения. Сега повече от всякога има онлайн курсове за обучения с различна информация, една голяма част от тях при това безплатни, виртуални пътешествия и посещения на музеи или концерти. 

Вечери на групи със сходни интереси и четене на книги с ценни знания.  

Всичко, което се случва в живота ни сега в различна степен ни пренастройва към промяна на ценностите.

След като Венера излезне от знака през август месец, животът ни ще бъде различен, ще са променени:

връзките ни с другите;

нещата, които ни харесват;

хобитата ни;

знанията ни; 

дарбите, които носим в себе си(Венера ще ни настрои към това да търсим нови начини в себе си, за да изкарваме пари)

най-важните ни убеждения;

ценностите ни;

себеоценката ни;

Възможностите са невероятни!

Първите аспекти, които прави Венера с преминаването й в знака Близнаци е с нейният любим герой-Марс, който е във въздушният, прогресивен знак Водолей. Това взаимодействие между двете планети свързани с любовта и връзките ще продължи през целият месец април. Наистина това е един добър период за връзките.

  Знанията свързани с Венера са огромни, като астролог ще продължа започнатото и свързано с Венера в следващи статии и лекции.

Пролет е, а Венера е планетата, която за да се чувства щастлива се нуждае от връзки, общуване и Любов!

Сега повече от всякога хората имат нужда от Любов, а тази Любов е необходимо да я активираме в самите себе си, а след това да я споделим.

  Лекарството  се нарича Любов!

 

  Бъдете влюбени, вдъхновяващи, бъдете мъдри и пазете Любовта!

Живейте в Любов и хармонични взаимоотношения!

Всичко това е възможно, ако човек стои във високите вибрации на Любовта, животът му ще бъде различен. Бъдете водени от Любовта!

 

онлайн събитие: Венера, Любовта и взаимоотношенията

на 10-ти април от 18 до 20:30ч.

 

https://www.facebook.com/events/938599299909458/

 

инж. Нина Ненова-астролог; анализатор хюман дизайн; консултант личностно развитие и себеопознаване

за консултации, връзка с вашата Венера;партньорски хороскоп; насоки

тел. 0889 344 355

имейл: lorna08@abv.bg

 

 

Споделяне:

Свързани Статии:

Зодия-Близнаци-Знание-Ум-Интелект-HironBG.com_-1.jpg

Зодия Близнаци-Знание, Ум, Интелект

ЗОДИЯ БЛИЗНАЦИ-ЗНАНИЕ, УМ, ИНТЕЛЕКТ Слънцето, този невероятен постоянно отдаващ Източник на енергия, преминава в знака Близнаци на 20-ти май 2024г. То ще остане в този

Новолуние-в-Козирог-2024-HironBG.com_.jpg

Новолуние в Козирог-2024

   Новолуние в Козирог Първото Новолуние за 2024-та година настъпва в 13:57ч. на 11ти януари в 20тия градус на знака Козирог. Козирогът е знакът на

Пишете ми

инж. Нина Ненова