Венера в Близнаци-новата комуникация

   Venus_1200x628

 

Венера планетата, която е обичана от всички, защото тя управлява едно чувство,

което всеки търси, иска,  обича-Любовта, преминава в знака Близнаци на 3-ти април. Необичайното тази година, е че тя ще остане в знака до 8-ми август. Това е изключително дълъг период и този факт не е случаен.

Обикновено Венера остава в един знак около месец. В тази „различна“ година Венера ще остане в един знак четири месеца, поради своето ретроградно движение в знака. Тя ще бъде ретроградна от 13-ти май до 25-ти юни. Вторият факт свързан със знака Близнаци е преминаването на Северният Лунен възел в знака Близнаци. Лунните възли престояват в знак 18 месеца. 

Как да приемем факта, че Венера ще бъде в знака Близнаци 4-ри месеца?

 Това е един добър период!

Близнаци е лек, въздушен и ефирен знак, жизнен, приспособим и гъвкав.  Интелигентен, креативен, настроен към взаимодействие и дружелюбен. 

Всичко сега в режим на пандемия би било изключително полезно. Венера е планетата, която отговаря за ценностната система. Основната ценност на Венера в Близнаци е ЗНАНИЕТО! Именно то е най-ценният инструмент! Знанието съчетано с интелект и ,  анализ, приложено в постъпките дава  ОСЪЗНАТОСТ. 

Венера в Близнаци в продължение на четири месеца ще се намеси активно във връзките и взаимоотношенията. Ситуацията в момента свързана с епидемията доведе до промяна в начина ни на живот. Семействата прекарват повече време заедно. Този период на престой в дома може да преобърне взаимоотношенията, които по една или друга причина са нарушени, непълноценни, тези взаимоотношенията,  в които липса любов, споделеност, близост.

Венера в Близнаци идва, за да промени връзките, най-вече със своето ретроградно движение. Тя ни припомня, че ключът към добрите връзки е доброто ОБЩУВАНЕ!

Венера в Близнаци ни подготвя за пренастройките, от които ще се нуждаем при преминаването на Северният възел в Близнаци.

Общуването, знанието, всичко свързано с ума и интелекта, говоренето и използването на думите! Никой не може като Венера в Близнаци да бъде толкова силно насочен към това да търси своето хоби и най-вече гъвкаво да се пренастрои към нови знания, креативни идеи, позитивно отношение към действителността и отчитане на положителни фактори в нея.

За тази Венера е важно да бъде в нещо, което ще задържи интереса й. Тази Венера се нуждае от въздух, движение и взаимодействие. Обича пътешествията. Но не всичко е възможно сега, но ако приложим креативност и приспособяване ще можем в голяма степен да се възползваме от положителните характеристики.

Венера в Близнаци ще измисли и ще ни помогне да намерим нови интересни и полезни дейности в периода на ограничения. Сега повече от всякога има онлайн курсове за обучения с различна информация, една голяма част от тях при това безплатни, виртуални пътешествия и посещения на музеи или концерти. 

Вечери на групи със сходни интереси и четене на книги с ценни знания.  

Всичко, което се случва в живота ни сега в различна степен ни пренастройва към промяна на ценностите.

След като Венера излезне от знака през август месец, животът ни ще бъде различен, ще са променени:

връзките ни с другите;

нещата, които ни харесват;

хобитата ни;

знанията ни; 

дарбите, които носим в себе си(Венера ще ни настрои към това да търсим нови начини в себе си, за да изкарваме пари)

най-важните ни убеждения;

ценностите ни;

себеоценката ни;

Възможностите са невероятни!

Първите аспекти, които прави Венера с преминаването й в знака Близнаци е с нейният любим герой-Марс, който е във въздушният, прогресивен знак Водолей. Това взаимодействие между двете планети свързани с любовта и връзките ще продължи през целият месец април. Наистина това е един добър период за връзките.

  Знанията свързани с Венера са огромни, като астролог ще продължа започнатото и свързано с Венера в следващи статии и лекции.

Пролет е, а Венера е планетата, която за да се чувства щастлива се нуждае от връзки, общуване и Любов!

Сега повече от всякога хората имат нужда от Любов, а тази Любов е необходимо да я активираме в самите себе си, а след това да я споделим.

  Лекарството  се нарича Любов!

 

  Бъдете влюбени, вдъхновяващи, бъдете мъдри и пазете Любовта!

Живейте в Любов и хармонични взаимоотношения!

Всичко това е възможно, ако човек стои във високите вибрации на Любовта, животът му ще бъде различен. Бъдете водени от Любовта!

 

онлайн събитие: Венера, Любовта и взаимоотношенията

на 10-ти април от 18 до 20:30ч.

 

https://www.facebook.com/events/938599299909458/

 

инж. Нина Ненова-астролог; анализатор хюман дизайн; консултант личностно развитие и себеопознаване

за консултации, връзка с вашата Венера;партньорски хороскоп; насоки

тел. 0889 344 355

имейл: lorna08@abv.bg

 

 

Споделяне:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

Свързани Статии:

Десети-Лунен-ден-15ти-октомври-2021-HironBG.com_.jpg

Десети Лунен ден 15ти Октомври 2021

Десети Лунен ден 15ти Октомври 2021 „Животът има свой естествен ритъм и всичко в него го следва! Не се притеснявай от случващото се, а остани

Девети-Лунен-ден-14ти-Октомври-HironBG.com_.jpg

Девети Лунен ден 14ти Октомври 2021

Девети Лунен ден 14ти Октомври 2021 „Опитай се днес да забележиш малките неща, чрез които Вселената иска да достигне до теб!“ Енергетиката на Девети Лунен

Осми-Лунен-ден-12ти-Октомври-2021-HironBG.com_.jpg

Осми Лунен ден 13ти Октомври 2021

Осми Лунен ден 13ти Октомври 2021 Осми Лунен ден 13ти Октомври 2021 – „Гледай напред с Надежда, назад с Благодарност, нагоре с Вяра, а наоколо

Седми Лунен ден 12ти Октомври 2021 - HironBG.com

Седми Лунен ден 12ти Октомври 2021

Седми Лунен ден 12ти Октомври 2021 „Ако обичаш и уважаваш себе си, живееш с благодарност и любов в сърцето, думите ти ще имат съдържание. Те ще

Пишете ми

инж. Нина Ненова