Бъдни вечер и Коледа-Спасителя в нас…

 rogdestwo

……Бъдни вечер и Коледа-специалните дни в годината…..

Годината, която идва 2019г., е година, в която всеки един от нас може да се „роди“ отново като по-доброто свое Аз. Това е година под вибрацията на числото 3, което в християнството се свързва с Духа.

Дните около зимното слънцестоене са един от четирите периода в годината, когато се отварят пространствено-времевите портали към други измерения и светове. В тези дни чрез молитва или духовна практика се осъществява връзка с Източника или егрегора към, който се обръщаме.

Молитвата има способността да възстановява  връзката ни с Източника(Бог и Божественото в нас), с Висшия ни Аз.

Всяка година на Рождество Христово всеки от нас може да се роди отново, да се пречисти от миналото и да се пречисти, да се освободи от ненужното, от научените уроци и от допуснатите и осъзнати грешките.

Тази годината 2019, поставя в основата на успеха ни точно това, възстановяване на връзката ни с Духа.

Всеки сам си е своя Спасител, необходимо е да възстановим връзка с Него и  с Източника вътре в нас.

Молитвата-мантра се казва три поредни дни по три пъти. Силни са дните от 20-ти до 25-ти декември.

Молитва за връзка с личния Спасител:

„Призовавам Силата отвън и вътре в мен(трите имена, дата на раждане, мястото където сте).

Нека сега отново да се родя в Духа като проявя Висшата същност на моя Аз. Нека в Пространството на Любовта в моето сърце се роди Спасителят-проекция на Онзи, когото наричаме Христос, Сина на Бащата-Майката Творец. Защото моят Висш Аз е част от Него и само от мен, човека в плът зависи каква част от Неговата Сила, Любов и Мъдрост ще успея да активирам сега, за да работи за моето висше благо и за хармонията между мен и сродните души, с които съм свързан сега на различни нива.

Нека сега се роди Спасителят в Мен и чрез мен.

Да Бъде Светлина и Любов, които да работят, както за мен, така и за Цялото-за групата от сродни души, за моето семейство, за моята страна и за Земята.

Аз Съм своя Спасител.

Сега и завинаги.

И когато проявявам силата си, ще бъда част от Сина Божи, Спасителя Христос, Съзнанието на Новото време.

Да Бъде!

Въздействието на мантрата е изключително силно, особено ако е казана с Вяра и Любов! Ако имате сериозни проблеми ще забележите промяна…

ПОЖЕЛАВАМ ВИ ЩАСТЛИВИ ПРАЗНИЧНИ ДНИ!

Чрез Нина Ничева

Споделяне:

Свързани Статии:

Новолуние-в-Козирог-2024-HironBG.com_.jpg

Новолуние в Козирог-2024

   Новолуние в Козирог Първото Новолуние за 2024-та година настъпва в 13:57ч. на 11ти януари в 20тия градус на знака Козирог. Козирогът е знакът на

Марс-в-Козирог-Недостижимият.jpg

Марс в Козирог-Недостижимият

Марс, планетата на действието, виталността, сексуалността и енергията от 5ти януари до 13ти февруари 2024 година ще транзитира в земният знак Козирог.   Под една

Пишете ми

инж. Нина Ненова