Астрологична прогноза за месец Юли

ANG

 

 

Здравей юли!

Първият ден от новият необикновен летен месец започва с Луна в Овен,

21-ви Лунен ден и Марс планетата на действието, който  е главен герой на сцената.

Този първи ден задава посоката за целият месец.

Общото между тези различни фактори е действието. Юни месец ограничи нашите действия като ги подложи на  преоценка с цел нови избори и решения, които изискват конкретност през юли.

Първата седмица от новият месец е натоварена, като напрежението от нея ще се усеща силно до Новолунието в Рак, което е на 10-ти юли.

Кои са предпоставките?

Марс, планетата на действието прави три важни аспекта:

*Марс и Лунните възли

*Марс в конфликт със Сатурн

*Марс в конфликт с Уран

Аспектите на трите планети са конфликтни, а ситуациите,които могат да причинят при необмислени действия водят до катастрофи и инциденти.

Възможно е да се чувствате напрегнати, неспокойни, импулсивни, особено ако се налага да вземете важно решение!

Трите планети са разрушителни по своята същност тогава, когато енергията им не е овладяна. Марс иска действие, а Сатурн го блокира не позволява да се разруши същствуващата форма или това е газ, спирачка, действие без поемане на отговорност, недовършване…в същото време се включва Уран, който е рушител на материята, той не търпи нещо, което е несправедливо на фона на Божественото.

Първата седмица като цяло е натоварена за Лъвовете, Телец, Скорпион и Водолей.

В същото време тези аспекти имат положително влияние ако човек се настрои към творческата и градивна енергия, която се създава.

Не на разрушението….бъдете Творци и създавайте!

Марс в Лъв,сега е момента да покажете най- доброто, което сте и можете, осъзнато и поемайки отговорност-Сатурн, включвайки колективното-Уран, чрез пробуждането.

Възможни са различия във възгледите със служителите, в семейството.

Не се поддавайте на ината и на гнева!

Венера, планетата на любовта, парите, ценностите също е в знака Лъв.

От 6-9 юли тя ще направи нехармоничен аспект със Сатурн-отговорност, страх, карма и в същото време квадрат с  Уран-свобода, недоволство, бунт, пробуждане. Във взаимоотношенията ще се появят предизвикателства, връзките са застрашени, особено тези, които не са стабилни, темата и желанието за свобода при неудовлетворителни взаимоотношения се повишава. Бъдете внимателни, в допълнение дните до Новолунието на 10-ти са финални, дни за приключване и освобождаване от сложни взаимоотношения.  Не бързайте с финансови решения и инвестиции.

На 10-ти юли е Новолунието в Рак, символ на семейството, стабилността, сигурността. Време за ново начало, време за действие и запазване на това, което ни дава опора.

Това е едно от най-подхранващите и зареждащи ни с енергия, Рак-майката, новолуние. Ако можете посрещнете го около воден басейн, започнете нещо ново в живота си.

Следва нещо много силно и положително не само за юли, но и за цялата година, що се отнася до любовта и взаимоотношенията.

От 12-14 юли Венера (любов) и Марс (страст) ще се срещнат отново след около две години раздяла. По време на пандемията те бяха на дистанция. Силен момент за връзките, създаване на нови и възраждане на съществуващите. Романтиката ще се усили от хармоничният аспект на Слънцето и Нептун. Силен период за творците.

На 17-18 юли Слънцето е в опозиция с Плутон, време за промяна, трансформация, за възраждане на аз-а, новораждане.

На 22-ри юли Слънцето преминава в знака Лъв. Цял месец ще бъдат активни темите за любовта, творчеството, романтиката, почивките, забавленията. След носталгично настроеният и сантиментален Рак, огненият Лъв ще ни дари с мощна искра за най-доброто от живота.

 

На 24-ти юли е Пълнолунието във Водолей!

 Пълнолуние във Водолей, което ще активира темите за свободата, приятелството, пробуждането, търсене на сродната душа, взаимодействие в групи, сбъдването на мечти и идеали.

 

На 28-ми юли Юпитер отново ще се върне в знака Водолей, където ще остане до края на годината.

Пожелавам ви силен, стабилен, романтичен и необикновен месец юли!

С любов!

Нина Ненова

за лични насоки, партньорски хороскоп, енергийно лечение, анализ хюман дизайн

тел.0889 344 355

Споделяне:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

Свързани Статии:

Десети-Лунен-ден-15ти-октомври-2021-HironBG.com_.jpg

Десети Лунен ден 15ти Октомври 2021

Десети Лунен ден 15ти Октомври 2021 „Животът има свой естествен ритъм и всичко в него го следва! Не се притеснявай от случващото се, а остани

Девети-Лунен-ден-14ти-Октомври-HironBG.com_.jpg

Девети Лунен ден 14ти Октомври 2021

Девети Лунен ден 14ти Октомври 2021 „Опитай се днес да забележиш малките неща, чрез които Вселената иска да достигне до теб!“ Енергетиката на Девети Лунен

Осми-Лунен-ден-12ти-Октомври-2021-HironBG.com_.jpg

Осми Лунен ден 13ти Октомври 2021

Осми Лунен ден 13ти Октомври 2021 Осми Лунен ден 13ти Октомври 2021 – „Гледай напред с Надежда, назад с Благодарност, нагоре с Вяра, а наоколо

Седми Лунен ден 12ти Октомври 2021 - HironBG.com

Седми Лунен ден 12ти Октомври 2021

Седми Лунен ден 12ти Октомври 2021 „Ако обичаш и уважаваш себе си, живееш с благодарност и любов в сърцето, думите ти ще имат съдържание. Те ще

Пишете ми

инж. Нина Ненова