Астрологията и Пробуждането

 

23472208_538221869861798_2964262137021173531_n

 

Астрологията е уникален инструмент, който ни помага да разберем причината за всичко, което се случва в живота ни. Чрез осъзнаване можем да изградим хармонично бъдеще.

 

Минало, настояще и бъдеще се случват тук и сега.

Чрез познаването на твоето минало, ти можеш да промениш своето настояще и съответно това да ти даде ново и по-добро бъдеще.

Астрологът е  човек, който е посветил доста време за изучаване на тайните знания на звездите и Космическият разум. Астрологът е човек, който като лекаря постоянно трябва да се развива и надгражда самия себе си.

Астрологът е този, който е готов всички тези свои знания и придобита опитност чрез своята практика, да сподели с другите, които вярват в звездите и астрологията и най-вече да работи в полза на хората, да служи и да помага.⠀

Основен инструмент на астрологията е хороскопът, а той самият е програмата, с която личността идва в този свой живот.

С преминаването на Сатурн планетата на кармата, дълга, формата и структурата, разбирането и отговорността в знака Водолей:

към всички нас идва един важен урок наречен –Пробуждане.

Всички събития, които се случиха и продължават да се развиват от началото на година показват необходимостта от създаването и издигането ни към едно ново съзнание.  

Човечеството се събужда за Истината на Духа и Мъдростта на Любовта!

Астрологията е под силното управление на планетата управител на Водолея, Уран-новаторът, геният, този, които отговаря и управлява звездните науки, той осъществява връзката ни с интелекта на Космическият разум.

Все повече хора ще се обръщат към звездите и астрологията, за да се развиват духовно и най-вече да се свържат със своя потенциал.

Астрологията от векове е служела на човечеството като пътеводна звезда към Светлината!

Астрологията е най-древната наука за себеопознаване!

Като духовна наука за звездите, тя помага на човек да интегрира в себе си енергията на любовта на едно по-високо ниво и осъзнаване, че всички ние сме Едно!

Всеки един от нас има потенциала да пожелае да подобри себе си, да се свърже с потенциала си, да осъзнае дарбите и талантите си, да опознае тъмнината в себе си, за да може чрез съзнателен избор да допусне Светлината в живота си и Любовта в сърцето си!

Съществуват два начина чрез, които можете да разберете повече за  себе си:

  ***Единият е чрез анализ на хороскопът ви от добър астролог;

  ***Вторият е чрез обучение и знания за звездите.

За всички, които искат да опознаят себе си, за тези, които усещат и знаят, че могат повече от това, което са  за тези, които искат да се докоснат до знанията на Източника и да събудят Твореца в себе си ПРЕДСТОЙ КУРС ПО АСТРОЛОГИЯ-личностно развитие и себеопознаване-старт 29-ти април от 18:30ч.

инж. Нина Върбанова Ненова-астролог, анализатор и консултант по личностно развитие и себеопознаване, анализатор Хюман дизайн;терапевт
основател и създател на Център за личностно развитие-„ХИРОН“
https://www.facebook.com/astrohiron

Чрез инструментите, които използва в своя 16-годишен опит в областта на личностното развитие, астрологът Нина Ненова(Рея Мей)-консултант по личностно развитие и себеопознаване, ще ви помогне да опознаете и разберете своята истинска същност, да разкриете своята мисия и цел в живота си, да се освободите от обвързаността и товарите на миналото, да преживеете дълбока и изцеляваща вътрешна трансформация, чиято цел е завръщане към своята истинска същност и вътрешна сила.

https://www.facebook.com/nina.nenova.90

https://www.facebook.com/ninanenova8/

Заедно ще се настроим на високите вибрации на Любовта, Хармонията и Радостта.

записване за обучение или анализ на хороскопа на:

 

email адрес: lorna08@abv.bg

или на тел. call skype logo0889 344 355

извършва се и консултация онлайн

 

 

 

Споделяне:

Свързани Статии:

Зодия-Близнаци-Знание-Ум-Интелект-HironBG.com_-1.jpg

Зодия Близнаци-Знание, Ум, Интелект

ЗОДИЯ БЛИЗНАЦИ-ЗНАНИЕ, УМ, ИНТЕЛЕКТ Слънцето, този невероятен постоянно отдаващ Източник на енергия, преминава в знака Близнаци на 20-ти май 2024г. То ще остане в този

Новолуние-в-Козирог-2024-HironBG.com_.jpg

Новолуние в Козирог-2024

   Новолуние в Козирог Първото Новолуние за 2024-та година настъпва в 13:57ч. на 11ти януари в 20тия градус на знака Козирог. Козирогът е знакът на

Пишете ми

инж. Нина Ненова