Астрологията и Пробуждането

 

23472208_538221869861798_2964262137021173531_n

 

Астрологията е уникален инструмент, който ни помага да разберем причината за всичко, което се случва в живота ни. Чрез осъзнаване можем да изградим хармонично бъдеще.

 

Минало, настояще и бъдеще се случват тук и сега.

Чрез познаването на твоето минало, ти можеш да промениш своето настояще и съответно това да ти даде ново и по-добро бъдеще.

Астрологът е  човек, който е посветил доста време за изучаване на тайните знания на звездите и Космическият разум. Астрологът е човек, който като лекаря постоянно трябва да се развива и надгражда самия себе си.

Астрологът е този, който е готов всички тези свои знания и придобита опитност чрез своята практика, да сподели с другите, които вярват в звездите и астрологията и най-вече да работи в полза на хората, да служи и да помага.⠀

Основен инструмент на астрологията е хороскопът, а той самият е програмата, с която личността идва в този свой живот.

С преминаването на Сатурн планетата на кармата, дълга, формата и структурата, разбирането и отговорността в знака Водолей:

към всички нас идва един важен урок наречен –Пробуждане.

Всички събития, които се случиха и продължават да се развиват от началото на година показват необходимостта от създаването и издигането ни към едно ново съзнание.  

Човечеството се събужда за Истината на Духа и Мъдростта на Любовта!

Астрологията е под силното управление на планетата управител на Водолея, Уран-новаторът, геният, този, които отговаря и управлява звездните науки, той осъществява връзката ни с интелекта на Космическият разум.

Все повече хора ще се обръщат към звездите и астрологията, за да се развиват духовно и най-вече да се свържат със своя потенциал.

Астрологията от векове е служела на човечеството като пътеводна звезда към Светлината!

Астрологията е най-древната наука за себеопознаване!

Като духовна наука за звездите, тя помага на човек да интегрира в себе си енергията на любовта на едно по-високо ниво и осъзнаване, че всички ние сме Едно!

Всеки един от нас има потенциала да пожелае да подобри себе си, да се свърже с потенциала си, да осъзнае дарбите и талантите си, да опознае тъмнината в себе си, за да може чрез съзнателен избор да допусне Светлината в живота си и Любовта в сърцето си!

Съществуват два начина чрез, които можете да разберете повече за  себе си:

  ***Единият е чрез анализ на хороскопът ви от добър астролог;

  ***Вторият е чрез обучение и знания за звездите.

За всички, които искат да опознаят себе си, за тези, които усещат и знаят, че могат повече от това, което са  за тези, които искат да се докоснат до знанията на Източника и да събудят Твореца в себе си ПРЕДСТОЙ КУРС ПО АСТРОЛОГИЯ-личностно развитие и себеопознаване-старт 29-ти април от 18:30ч.

инж. Нина Върбанова Ненова-астролог, анализатор и консултант по личностно развитие и себеопознаване, анализатор Хюман дизайн;терапевт
основател и създател на Център за личностно развитие-„ХИРОН“
https://www.facebook.com/astrohiron

Чрез инструментите, които използва в своя 16-годишен опит в областта на личностното развитие, астрологът Нина Ненова(Рея Мей)-консултант по личностно развитие и себеопознаване, ще ви помогне да опознаете и разберете своята истинска същност, да разкриете своята мисия и цел в живота си, да се освободите от обвързаността и товарите на миналото, да преживеете дълбока и изцеляваща вътрешна трансформация, чиято цел е завръщане към своята истинска същност и вътрешна сила.

https://www.facebook.com/nina.nenova.90

https://www.facebook.com/ninanenova8/

Заедно ще се настроим на високите вибрации на Любовта, Хармонията и Радостта.

записване за обучение или анализ на хороскопа на:

 

email адрес: lorna08@abv.bg

или на тел. call skype logo0889 344 355

извършва се и консултация онлайн

 

 

 

Споделяне:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

Свързани Статии:

Десети-Лунен-ден-15ти-октомври-2021-HironBG.com_.jpg

Десети Лунен ден 15ти Октомври 2021

Десети Лунен ден 15ти Октомври 2021 „Животът има свой естествен ритъм и всичко в него го следва! Не се притеснявай от случващото се, а остани

Девети-Лунен-ден-14ти-Октомври-HironBG.com_.jpg

Девети Лунен ден 14ти Октомври 2021

Девети Лунен ден 14ти Октомври 2021 „Опитай се днес да забележиш малките неща, чрез които Вселената иска да достигне до теб!“ Енергетиката на Девети Лунен

Осми-Лунен-ден-12ти-Октомври-2021-HironBG.com_.jpg

Осми Лунен ден 13ти Октомври 2021

Осми Лунен ден 13ти Октомври 2021 Осми Лунен ден 13ти Октомври 2021 – „Гледай напред с Надежда, назад с Благодарност, нагоре с Вяра, а наоколо

Пишете ми

инж. Нина Ненова