Астрологична прогноза за 2021г.

 

136741987_157948482461505_2155250654923673897_n

 

В началото на всяка Нова година изпитваме желание да разберем каква ще бъде тя за нас.

По-добра или изпълнена с повече предизвикателства ще бъде 2021г.?

Всяка година се опира на предходната и е едно нейно естествено продължение.

Каква беше предходата 2020г. за вас?  Една  необикновена година, която ни поднесе много изненади и много уроци. Едно е сигурно, че след нея животът на повечето от нас не е същият.

Година на осъзнаване и промени, година на изолация и размисъл, година на преосмисляне на основните ценности, година на нови избори и оценяване на най-важният фактор в живота ни …здравето.

Годината 2020г. най-вече със своят финал постави край на една епоха, на едно съзнание и начин на живот и отвори врата към новото време, новата Епоха, Епохата на Водолея.

Астрологията е точна наука и предсказанията се правят в зависимост от разположението на планетите през годината. За яснота ще добавя, че всяка  планета има различни нива на проявление в живота на отделните личности (основен фактор е личният хороскоп и нивото на осъзнатост).

Най-силното събитие, с което приключи 2020г. и задава тенденциите за 2021г. е срещата на две водещи между-личностни планети Сатурн и Юпитер.

Съвпадът на тези две планети се случва веднъж на 20г.  Съвпадът им на 21-ви декември 2020г. е в прогресивният знак Водолей, символ на Новото, Промяната и Свободата! 

Годината 2021г. е под вибрацията на числото 5-символ на Промяна!

Пет е числото на съвършенството, числото на човечеството-тяло, две ръце и два крака-прочутата картина на Леонардо Да Винчи. За някои нумеролози числото е нехармонично, а за други е позитивно. Всичко е относително, както и отговорът на въпроса-добра или лоша ще бъде 2021г.?!

Тази година е преходна, това е годината, в която човек е необходимо да промени своето съзнание, да надскочи себе си и сенки, в които живее. Самата дума Промяна създава най-често чувство за страх…а сега това за добро или лошо е?

Всяка Промяна ни дава нова посока! Нас ни движи напред именно Промяната, застоят, колкото и да е удобен не ни носи растеж и развитие.

Каква ще бъде тази промяна зависи от планетните разположености, личностните характеристики и избори, от умението да се постави край на едно минало, страхове, ограничения и да се направи скок на вярата към едно по-добро бъдеще с нови, неограничени потенциали и възможности.

Всички фактори за това са налице, но това е преходен период, в който ще поставяме основите.

В преддверието на епохата на Водолея се заражда нов  цикъл на самопознание на човечеството като част от Цялото, темите  за единството, обединението и груповото ниво на съзнание ще бъдат водещи.

В следващите години ще станем свидетели на интензивно развитие на груповото съзнание и мащабно разгръщане на груповата солидарност, а главните герой сме всички ние, сега!

Сатурн и Юпитер във Водолей ще подчертаят темата за Единството и сътрудничеството между хората, които ще увеличат възможностите ни.

 Необходимостта от реформи, отказът от йерархическото  управление, свалянето на диктатурите и тоталитарните режими и създаването на нови държавни организации ще бъдат изразени в най-ярка форма.

Водеща планета през 2021г. е планетата Меркурий, управител на числото 5. Допълнително Северният Възел свързан с посоката на развитие на човечеството е в знака Близнаци, а управител на знака е Меркурий. Това е годината, в която ще преоценим важността на знанието, информацията,комуникацията, пътуванията, договорните отношения и най-вече служенето с истината.

Меркурий е управител на Магът в карти Таро-Умът владее материята! Това е годината, в която всеки един може да пресътвори и създаде живота си така, както иска.

Ако не знае как е необходимо да получи правилно знание-как да го направи.

През годината е важно да се знаят периодите на ретрограден Меркурий, които не са подходящи за започване на нещо ново.(ще напиша допълнителна статия)

Събитията през годината ще бъдат свързани със сложното взаимодействие между планетите Сатурн и Уран, представители на старото и новото. Това е вътрешен конфликт, през който е необходимо всеки един от нас да премине, да се пребори със старите модели, да ги пусне, за да приеме новото и да продължи уверено напред към Новото, различното, прогресивното!

 

Пожелавам на всички вас приятели, съмишленици:

Бъдете здрави, запазете това, което е стойностно в живота ви,преодолейте страховете и продължете напред. Изберете прогресивното, човечността и Любовта, именно те ще ви дарят с желаното щастие!

инж. Нина Ненова- астропсихолог, анализатор по хюман дизайн; консултант личностно развитие и себеопознаване; терапевт Енергийно лечение и Регенериране на Матрицата; Мастер Теате-Рейки, преподавател  по:Астрология; Кабала; Таро; Нумерология; енергийни инициации-Арахангели; Акаши;

Основател и създател на Център за личностно развитие-„ХИРОН“

https://www.facebook.com/astrohiron

за консултация и лична прогноза тел. 0889 344 355

Споделяне:

Свързани Статии:

Новолуние-в-Козирог-2024-HironBG.com_.jpg

Новолуние в Козирог-2024

   Новолуние в Козирог Първото Новолуние за 2024-та година настъпва в 13:57ч. на 11ти януари в 20тия градус на знака Козирог. Козирогът е знакът на

Марс-в-Козирог-Недостижимият.jpg

Марс в Козирог-Недостижимият

Марс, планетата на действието, виталността, сексуалността и енергията от 5ти януари до 13ти февруари 2024 година ще транзитира в земният знак Козирог.   Под една

Пишете ми

инж. Нина Ненова