Астрологична Прогноза за 12ти февруари

Прогноза за 12ти февруари HironBG.COM

Очаква ни една силна, уникална и необикновена седмица. Буквално може да се приеме, че това е първата седмица от новата година, която започна с Новолунието във Водолей, а според китайската култура това е  годината на Зеленият Дървесен Дракон, който измести Водният Заек на 10ти февруари.

Според китайската култура Дракона носи късмет, нов растеж и благополучие. Зеленият дракон ще подкрепи нашите съкровени желания и ще подпомогне тяхното осъществяване. Енергията на Зеления Дракон се свързва със закона за привличането. А дърво допринася за постигането на хармония и баланс. Именно чрез това състояние можем да привлечем това, което искаме!!

Цялата седмица е наситена с много страст и романтика, това е седмицата, в която отбелязваме празника на любовта!!

Астрологичната прогноза за понеделник-12ти февруари

Понеделник е ден на Луната, а тя ще бъде в последните градуси на знака Риби  в 15:25ч ще премине в знака Овен. В интервалът от 14:31 до 15:25 тя е „без аспект“. Какво означава това? Когато Луната е без аспект е възможно да има нарушение на вашите планове. В този интервал от време правете само нещо познато.

Понеделник това е първият силен и активен ден след Новолунието, денят, в който Луната вече е видима за нас земните жители и ние можем  да предприемем  първите стъпки към започването на нещо ново. Но в този ден е много важно да запазим емоционална стабилност, защото Луната до ранният следобед е в Риби и допълнително в аспект с управителя Нептун, което усилва емоциите. В ниските нива това създава неяснота и хаос, но във високите дава силна интуиция. Или в този ден е възможно отпускане. Когато Луната премине в Овен, т.е. след 15:25ч.  изведнъж енергетиката ще се промени, човек ще се задейства и ще иска да свърши повече работа. Но бъдете внимателни, защото управителят на знака Овен, планетата Марс е в последният градус на знака Козирог и това може да създаде повече напрежение, прибързани реакции. Гневът се усилва, а той не е добър съветник. Денят носи положителни събития за родените в последните градуси на знаците: Риби, Козирог, Рак, Скорпион и дева и Телец. Внимателни в своите постъпки да бъдат родените в последните градуси на кардиналните знаци: Овен, Рак, Везни и Козирог. Избягвайте прибързаните решения, старайте се да не генерирате конфликти.

Понеделник ще премине под вибрацията на Четвърти Лунен ден. Символ на денят е Дървото на Познанието или изборът между добро и зло. 

Символ на днешният ден е Дървото на познанието-избор между добро и зло. Елементът  на деня е Дървото, което е в хармония с Дървения Дракон! Силата на дървото е в равновесието и творчеството.

В този ден информацията е изключително важна, а тя е подсилена от  трите  планети в знака Водолей. А защо ни е необходима информация? Защото денят изисква да направим съзнателни избори, а от тях зависи какви събития  ще се активират в живота ни през лунния месец.

Лунните дни са необикновени и ни дават  указания как да живеем живота си. За да можем да се свържем с положителните неща, които ни носят е добре човек да бъде осъзнат, да опознае себе си и да се свърже с интуицията си. Днес се отваря  врата към необходимата информация, която води към дълбините на подсъзнанието. Много важно е как ще се чувствате в този ден, какви емоции и мисли ще изпитвате, защото от тях зависи как ще протече денят ви.

Денят е силен да вземете важни решения, а те от своя страна ще определят как ще протече месеца. Под влияние на информацията, която ще достигне до вас днес  или на интуицията си да промените плана си на действие. Днес се пуска мъгла, която може да ви попречи да виждате ясно избраната посока. Ако изпитате това състояние можете да постъпите по следния начин: подредете приоритетите си, определете кое е най-важно за вас на този етап, опитайте се да чуете своята интуиция, а ако и това не проработи поискайте съвет от човек, който е авторитет за вас.

В днешният ден е добре човек да отдели пълноценно време за семейството си.  Това е денят, в който можете да трансформирате личните си взаимоотношения!

Обърнете внимание на семейството си, на рода и изучете своето родословно дърво.

Пожелавам ви силен и хармоничен ден!

Позволи си днешният ден да бъде най-красивия в живота ти!

Споделяне:

Свързани Статии:

Зодия-Близнаци-Знание-Ум-Интелект-HironBG.com_-1.jpg

Зодия Близнаци-Знание, Ум, Интелект

ЗОДИЯ БЛИЗНАЦИ-ЗНАНИЕ, УМ, ИНТЕЛЕКТ Слънцето, този невероятен постоянно отдаващ Източник на енергия, преминава в знака Близнаци на 20-ти май 2024г. То ще остане в този

Новолуние-в-Козирог-2024-HironBG.com_.jpg

Новолуние в Козирог-2024

   Новолуние в Козирог Първото Новолуние за 2024-та година настъпва в 13:57ч. на 11ти януари в 20тия градус на знака Козирог. Козирогът е знакът на

Марс-в-Козирог-Недостижимият.jpg

Марс в Козирог-Недостижимият

Марс, планетата на действието, виталността, сексуалността и енергията от 5ти януари до 13ти февруари 2024 година ще транзитира в земният знак Козирог.   Под една

Пишете ми

инж. Нина Ненова