Астрологична прогноза за м.февруари

    th

МЕСЕЦ ФЕВРУАРИ

Февруари месец е необикновен, така както е необикновен и гениален самият Водолей. Това е единадесетият знак в зодиака, насочен към бъдещето, новото, прогресивното, космическия разум, обединението и служенето на една по-висока и висша цел.

През този месец ще бъдем свидетели на силното присъствие на планети в знака Водолей.

От днес в месеца на любовта Венера е в знака на сродните души Водолей. Тя се присъединява към Слънцето, Сатурн, Юпитер и ретрограден Меркурий, с което силата на нейното „аз искам“ се увеличава.

Какво иска Венера, за да бъде щастлива? Отговор на този въпрос ще търсим през целия месец. Венера е свързана с желанията, които ни правят щастливи, а Водолеят е свързан с бъдещето.

Ретрограден Меркурий ще подпомогне вътрешните процеси на преосмисляне.

На 11-ти февруари е новолунието във Водолей, което поставя началото на китайската Нова година. С нея във владение влиза вторият знак от китайския зодиак Металния Бик.

Металният Бик предвещава успех, но след положени усилия, труд, дисциплина, постоянство. Второ животно след Меалният Плъх, който задвижи сериозни промени в живота ни, Бикът ще работи неуморно, за да изгради стабилност и внесе ред със своето търпение. Това е година, в която екипната дейност, умението да пееш в дует ще постигне по-голям успех.

 

В средата на месеца около 15-16-ти февруари е точният квадрат между Сатурн(старото) и Уран-новото. Конфликтът на личностно ниво ще се задълбочава. Все още човек не е готов да изостави старото, познатото, а новото е неясно. Необходимост от справяне със стрьхове, стари модели на поведение, ограничения.

Едно е сигурно…върви напред с Вяра и надежда, а чистите намерения ще те преведат през препятствията! Необходимост от нов начин на мислене, нови знания, създаване на нова ценностна система,която ще бъде трамплин към правилните действия.

Не очаквайте бързи промени. Процесите на трансформация и обновяване ще продължат години. Необходимостта от лидери, които имат чисти идеали и служат на общото благо се увеличава.  До средата на февруари е активен нехармоничният аспект между Марс и Меркурий. Конфликтност или конструктивност. Слушайте повече, говерете, обсъждайте, а след това решете дали ще действате. Възможни са катастрофи, спортни травми, инциденти при хлъзгави настилки.⠀

Ретроградният Меркурий ще си прави шеги, но това е чудесно време са преосмисляне, планиране, ревизиране, работа върху проекти, които са били изоставени. Работа върху подсъзнанието.⠀

⠀На 25-ти Венера ще премине в романтичните Риби, пролетта ще настъпи по-рано в любовните взаимоотношения.

⠀През 2020г. се научихме да не планираме. Сега през февруари и ретрограден Меркурий отново можем да се завърнем към плановете, мечтите, идеите свързани с бъдещето ни. Важно е да знаем, че Водолейското време е време за реформи.

Тържествено посрещане на Водолейската Нова година на 12-14ити февруари

линк към събитието:

https://www.facebook.com/events/218815889694709

Щастлив и необикновен месец февруари!

Вашето напътствие от звездите:

Нина Ненова-астропсихолог, консултант личностно развитие и себеопознаване

Споделяне:

Свързани Статии:

Зодия-Близнаци-Знание-Ум-Интелект-HironBG.com_-1.jpg

Зодия Близнаци-Знание, Ум, Интелект

ЗОДИЯ БЛИЗНАЦИ-ЗНАНИЕ, УМ, ИНТЕЛЕКТ Слънцето, този невероятен постоянно отдаващ Източник на енергия, преминава в знака Близнаци на 20-ти май 2024г. То ще остане в този

Новолуние-в-Козирог-2024-HironBG.com_.jpg

Новолуние в Козирог-2024

   Новолуние в Козирог Първото Новолуние за 2024-та година настъпва в 13:57ч. на 11ти януари в 20тия градус на знака Козирог. Козирогът е знакът на

Пишете ми

инж. Нина Ненова