HironBG.com | Събитие

Астрологична прогноза за м. Септември

 

esen

 

СЕПТЕМВРИЙСКА ПРОГНОЗА

 

Звездното небе през септември е богато на астрологически събития с предимно положителна природа. Енергията на Марс в Козирога и най-вече преминаването му от ретроградно в директно движение ще даде положителни предпоставки за бизнес делата.  Септември е времето, когато основен фокус е  концентрацията  върху кариерата и бизнеса. Отминаващото лято ни даде възможност да преосмислим своите идеи, работа и стремежи. Това, което започнем през септември след дългия ретрограден период на размисъл, ще постави една стабилна основа към дългосрочен успех, който ще доведе до добри резултати.

 

*Периодът от 2-ри  до 9-ти  септември е чудесно  време за довършване на започнати дела, за подготовка, концентрация, анализ, извършване на важни изчисления, изготвяне на бизнес планове и подготовка за започване на изпълнението им.На 9-ти септември е Новолуние в Дева, което настъпва в 21:00ч. Това Новолуние отваря вратите на новите възможности свързани с работата.

*От 6 септември Сатурн, който отговаря за работата, кариерата и съдбата,  ще премине в пряко движение. Периодът на интроспекция приключи, настъпва  половин година на практически стъпки, чийто план сме рисували. Сатурн, този изключително авторитетен владетел през време на своята ретргоградност научи много от вас на зряло и отговорно отношение към живота. Основата за успеха  през септември ще бъдат: точността, дисциплината, усилията, търпението, постоянството,спазването  на плановете  и правилата, уважението към авторитетите и учителите.  Хармоничният аспект на Сатурн с Уран ще даде прозрение, изобретателност, силна воля за инициатива, нови идеи  и творческо обновление на вашата дейност.Вашите мисли и идеи могат да бъдат успешно реализирани и можете да намерите подкрепа от влиятелни хора.

 

От 10-ти  до 28-ми септември между две планети, които могат да бъдат силно разрушителни ако не проявим осъзнатост, Марс и Уран се образува напрегнат аспект. Това взаимодействие ще усили желанието за прибързани и импулсивни решения, усилва адреналина и бързото му освобождаване, което ще доведе до конфликтни и опасни ситуации.Това  поведение може да наруши останалите предпоставки за вашия успех. Не се поддавайте. Превъртете няколко пъти възможните сценарии преди да предприемете решителни стъпки. Ключа е в укротяването на дръзкия Марс чрез търпение и отговорно отношение към действията.Намерете време за спорт и бъдете внимателни при шофиране. Поради адреналина и желанието за развиване на високи скорости, този аспект повишава опасността от катастрофи. В мъжката половина ще се появи стремеж към повече свобода в личните взаимоотношения.

Допълнително изпитанията в личните взаимоотношения ще продължат и в периода от 8-ми до 20-ти септември. Неудовлетвореността и в двете страни и при жените(Венера) и при мъжете(Марс) се увеличава. Силната Венера във Везни ще бъде капризна, ревнива и неудовлетворена от постъпките на свободолюбивия и своенравен Марс. Съмненията и негодуванието могат да изградят и създадат стена между вас. Силно критичен е 29-ти Лунен ден, а на 28-ми Лунен ден можете да се освободите от „трудни връзки и взаимоотношения“. Не бързайте да прекъсвате отношенията си, това планетарно напрежение ще подейства като  симулатор за вашите чувства и емоции,които  изисква внимателно осмисляне на връзката, самоконтрол и издигането на взаимоотношенията на едно ново по-осъзнато ниво.Това е времето, когато  може да почувствате  усещане за отчуждение и самота. Правете на близките си малки приятни изненади, прегръщайте ги, казвайте добри думи, използвайте свободното си време ефективно и добре се погрижете за себе си, тези малки стъпки ще укрепят вашата любов и ще внесат хармония в дома ви.

На 23-ти септември в 04:43ч.  Слънцето влиза в знака Везни  и ще постави началото на Есенното равноденствие. Това е силен магически ден, в който можете да направите чудесни практики и медитации, за да се заредите с енергия за следващите шест месеца, които са под силно влияние на –ин енергията.

Пожелавам прекрасен септември!

Инж. Нина Ненова-астролог

 

Тези от вас, които желаят да получат повече информация, център „Хирон“-център за личностно развитие и себеопознаване  е подготвил следните събития:

На 19-ти септември от 18:30ч.:

„ЛЮБОВНИТЕ ВЗАИМООТНОШЕНИЯ-ХАРМОНИЯТА И БАЛАНСА ВЪВ ВРЪЗКАТА“

https://www.facebook.com/events/267878420485844/

 

От 21-ви до 23-ти септември ще се проведе следния РИТРИЙТ:

ЕСЕННО РАВНОДЕНСТВИЕ-ЖИВОТ В РАДОСТ, ЛЮБОВ И ХАРМОНИЯ

Място на провеждане-гр. Банско хотел „Евъргрийн“

https://www.facebook.com/events/328337114588655/

 

 

Възможност за лични консултации , анализи, хороскопи-инж. Нина Ненова-астропсихолог, анализатор по хюман дизайн, консултант личностно развитие и себеопознаване

Тел:0889 344 355-Нина Ненова

Автор и водещ:
  • инж. Нина Ненова – астропсихолог, анализатор по хюман дизайн; консултант личностно развитие и себеопознаване; терапевт Енергийно лечение и Регенериране на Матрицата; Мастер Теате-Рейки, преподавател и обучител по Астрология; Кабала; Таро; Нумерология; енергийни инициации – Архангели; Акаши;
  • Основател и създател на Хирон БГ – Център за Личностно развитие и Себеопознаване

Чрез инструментите, които използва в своя богат опит в областта на личностното развитие още от 2005 г. до сега, астрологът Нина Ненова (Рея Мей) - консултант по личностно развитие и себеопознаване, ще ви преведе през необятния вътрешен свят на вашата душа, ще ви помогне да опознаете и разберете своята истинска същност, да разкриете своята мисия и цел в живота си, да се освободите от обвързаността и товарите на миналото, да преживеете дълбока и изцеляваща вътрешна трансформация, чиято цел е завръщане към своята истинска същност и вътрешна сила.

Пишете ми

инж. Нина Ненова