Астрологична прогноза за месец Юли- 2023

Астрологична-прогноза-за-месец-Юли-2023-HironBG.com_.jpg

Здравей Юли! Здравей лято!

Месец юли започва със силното влияние на Луната, която е естествен управител на знака Рак, през който транзитира слънцето. Силата на Луната ще бъде усетена още в първият ден на новият месец поради наближаващото Пълнолуние.

Юли-ексклузивен месец, в който се случват астрологични промени, които съответно ще внесат промяна в живота на земните жители.

Пред какви нови кармични задачи ще бъде изправен всеки един от нас?

Това е водещият въпрос през юли! Всеки един ще получи насока по един или друг начин, ако не през юли, то в следващите месеци.

Най-ярките астро-събития, които ще задвижат колелото на промяната:

*Основният вектор на движение-Северният Лунен възел и Южният възел на 17ти юли ще сменят своите знаци!

*Второто значимо събитие, което ще внесе сериозни преобразования във връзките е ретроградното движение на Венера.

Хронология на събитията:

1-2ри юли-чудесен съвпад на Слънцето и  Меркурий в хармоничен аспект с Юпитер-светъл, позитивен лъч, невероятни идеи. Подходящ период за нова информация, взаимодействие и интересни разговори. Благоприятни дни за обучения, пътувания, преподаване.

2ри юли-8ми юли -Ретрограден Нептун-благоприятен период за духовни практики, медитации, освобождаване от зависимости. В същото време се усилват неясноти, заблуди, измами. Бъдете внимателни!

3ти юли-Пълнолуние в знака Козирог-в дните около и след пълнолуние подходете внимателно. Емоционалността е засилена, склонност към импулсивни реакции. Фокусирайте се върху довършителни дейности свързани с дома, семейството.

Почти до средата на месеца Марс и Венера в Лъв ще бъдат в съвпад и в нехармоничен аспект квадрат с Уран. Периодът носи конфликтност и напрежение в личните взаимоотношения най-вече за родените във втората декада представители на: Телец, Лъв, Скорпион и Водолей. Желанието за свобода се усилва, а с него и нетърпимостта към несъвършенствата на партньора. Връзките се превръщат като екстремното, адреналиново влакче в Дисниленд.

8ми юли-Международен ден на Слънцето-изпратете своята благодарност към него, заредете се с неговата светлина и любов.

10ти юли-27ми август -Марс преминава в земният знак Дева. Успокояване, увеличава се разумният подход във взаимоотношенията, повече търпимост и практичност. За някои започва активен, работен период.

11-ти юли до 28ми юли-Меркурий ще транзитира в знака Лъв. Ще подхождаме творчески, креативността е увеличена, а желанието за повече романтика ще внася успокоение във взаимоотношенията.

17ти юли е ключов ден -Новолуние в знака Рак. Всяко новолуние предоставя нови шансове и възможности. Това Новолуние насочва вниманието към рода, семейството, дома. Поради силните кармични аспекти се засилва необходимостта от повишено внимание най-вече за кардиналните знаци: Овен, Рак, Везни и Козирог.

Двете Светила сключват опозиция с Плутон и напрегнати аспекти към лунните възли, които два часа по-късно ще сменят своята посока.

17ти юли до 11ти януари 2025г. Северният възел, който е свързан с посоката на движение, която ще окаже влияние върху колективното развитие, преминава в знака Овен. Южният възел, свързан с карма от миналото, минали животи преминава в знака Везни. Отново взаимоотношенията ще бъдат акцент, ще се нуждаят от преразглеждане и промяна, която може да бъде положителна чрез подобряване на Аз-а-Овен. Аз и Ние, поставяне на правилни граници, компромиси и избори.

19-21ви юли-Марс в Дева в опозиция със Сатурн в Риби. Бъдете внимателни в общуването с авторитети, шефове, бащата, съпруга. Поемете отговорност към действията си. Ситуации или хора ще предизвикват във вас гняв, фрустрация, напрежение. Аспектът ще окаже по-силно влияние върху родените в първата декада на подвижните знаци: Близнаци, Дева, Стрелец и Риби.

22-23ти юли-стационарна, неподвижна Венера в Лъв. Бъдете премерени в разхищенията, при работа с пари и най-вече във взаимоотношенията не бързайте с решенията.

23ти юли-Слънцето преминава в знака Лъв. Силен период за романтика, творчество, забавления, любов, спорт, децата. За собствениците на самостоятелен бизнес, творците-активно начало.

24ти юли до 5ти септември-Венера в Лъв ще бъде ретроградна! Периодът не е подходящ за започване на нови връзки, за сключване на брак, за крупни финансови сделки или инвестиции. Не купувайте скъпи вещи, произведения на изкуството.

25ти юли до 28ми декември-ретрограден Хирон. Време за изцеление на личността. Чрез мъдрите знания на великия учител, чрез придобитата опитност човек може да се освободи от трудности, травми и обуславяния. Благословен период за подобряване на себе си, за себеопознаване с цел превръщане в твоята по-добра версия.

28ми юли до 5ти октомври-Меркурий ще транзитира в Дева. От 25ти август до 16ти септември той ще бъде ретрограден. Дева е знак на редактиране и поправките. Време за работа и поправяне на важни сфери от живота: работни процеси, здраве, хранене, начин на живот. Време за самоусъвършенстване.

Месецът ще приключи с хармоничният аспект между Марс в Дева и Юпитер в Телец-възнаграждаване на делата, триумф, нов импулс, разширение.

Смелият Защитник получава награда от Благодетеля!

Споделяне:

Свързани Статии:

Новолуние-в-Козирог-2024-HironBG.com_.jpg

Новолуние в Козирог-2024

   Новолуние в Козирог Първото Новолуние за 2024-та година настъпва в 13:57ч. на 11ти януари в 20тия градус на знака Козирог. Козирогът е знакът на

Марс-в-Козирог-Недостижимият.jpg

Марс в Козирог-Недостижимият

Марс, планетата на действието, виталността, сексуалността и енергията от 5ти януари до 13ти февруари 2024 година ще транзитира в земният знак Козирог.   Под една

Пишете ми

инж. Нина Ненова