Астрологична прогноза за месец Ноември 2021

Астрологична-прогноза-за-месец-Ноември-2021-HironBG.com_.jpg

Месец Ноември и неговите предизвикателства

Тази година месец Ноември е бурен изпълнен с много неочаквани ситуации и промени водещи до силно напрежение и конфликтност. Месецът се разделя на две части: едната е от началото на месеца включваща Новолунието в Скорпион – нарастваща фаза на Луната. Втората част е от Пълнолунието белязано от частично Лунно затъмнение на 19ти ноември.

Ноември е вторият месец от красивият есенен сезон.

Красив, но и носещ много изненади, въпреки фиксираността на знака Скорпион, двойката е число, което е неустойчиво изпълнено с много колебания. За да се предпази човек от сривове и спадове е необходимо да положи усилия и поддържа едно добро и стабилно емоционално положение. Тенденциите и събитията отвън ще се отразяват на чувствата на хората и емоциите, но тук е силата да запазиш емоционално равновесие, за да реагираш адекватно и осъзнато на действителността.

Дните до 5ти ноември, когато е Новолунието в Скорпион са дни за довършване и финализиране на започнатото. Те са вид подготовка за новото начало, което идва с Новолунието.

Три водещи планети: Слънцето и Марс, а от Новолунието и Меркурий транзитират в знака Скорпион.

Този фактор определя интензивността на събитията. Скорпионът е сложен знак, съчетаващ в себе си полярни чувства и крайности. Овладяването на неговата стихия е сложно, изискващо осъзнатост, духовност и мъдрост.

Новолунието в Скорпион е на 4ти ноември. Двете Светила са в 13-тият градус на знака Скорпион в опозиция с планетата на промените и изненадите Уран.

Активен е и основният  аспект на годината между Сатурн и Уран.

Старият ред, форми, норми, консерваторът – Сатурн срещу новатора, реформиста, прогресивно настроеният Уран. В съчетание тези планетни аспекти създават тревожна ситуация, кризи, конфликтност и напрежение.

Новолунието в Скорпион насочва вниманието ни към необходимостта от избори свързани с бъдещето. Промените е необходимо да бъдат радикални, съобразени с новите условия и възможности. Тук придобитият във времето опит, мъдростта и знанието ще подпомогнат правилните решения.

Първите две седмици на ноември са изпълнени с много противоречия известно спадане на напрежението във втората половина на месеца, но Пълнолунието по остта Скорпион –Телец придружено от частично Лунно затъмение ще постави нови въпроси и задачи за решаване.

Коридорът на затъмнението, който се отваря на 19ти ноември ще налее допълнително масло в огъня. ⠀

Оста Телец – Скорпион винаги е зоната на най-глобалните промени. Двата знака са свързани с противопоставяне на „моите пари“ срещу парите на партньора. Всяко Пълнолуние активира теми от миналото, а затъмнението се свързва с поставяне на край. Това пълнолуние ще обобщи резултати от един минал петгодишен период на развитие като изчисти всичко излишно и зададе нова посока на движение.

Глътка въздух, надежда и вяра ще внесе преминаването на Слънцето в знака Стрелец на 22ри ноември. Почти по същото време ще настъпи възход в междуличностните взаимоотношения. Различията ще бъдат изгладени в тези връзки и партньорства, които имат бъдеще и обща цел. В останалите случаи е необходима сериозна трансформация, ако двете страни желаят да запазят своя съюз.

Предимството през ноември се дава на тези, които са отговорни, смели и сами  създават предизвикателства пред  себе си. Ноември е успешен за тези, които са успяли да открият своята истинска идентичност, умеят да поемат отговорности и задължения и това, което е по-важно умеят да ги отстояват и довеждат до край 💪.

За прекалено пасивните, неуверените в себе си и в своя потенциал, месец Ноември ще предостави шокова терапия.

Положителното на Ноември, е че създава условия енергията да се използва конструктивно. Опасността и капанът на месеца е загубата на контрол над собствените емоции.

„Емоциите са добър Слуга, но лош Господар!“

 Ноември е времето за успех на уверените в себе си, за тези, които са постигнали вътрешен баланс и спокойствие. Именно те знаят, че всичко е преходно. Загубата на себе си и вярната посока е изпълнено с големи разрушения🌩.

През ноември печели този, който „умее да управлява себе си“, а не другите.

Повече за ноември месец и неговите предизвикателства или какво ви очаква до края на година може да получите в лична консултация или на онлайн събитието:

„Новолуние в Скорпион – Кризите и Трансформациите“

https://www.facebook.com/events/150597290585079

На 4ти ноември от 18:30ч.

За инфомация в контакти!

Споделяне:

Свързани Статии:

Зодия-Близнаци-Знание-Ум-Интелект-HironBG.com_-1.jpg

Зодия Близнаци-Знание, Ум, Интелект

ЗОДИЯ БЛИЗНАЦИ-ЗНАНИЕ, УМ, ИНТЕЛЕКТ Слънцето, този невероятен постоянно отдаващ Източник на енергия, преминава в знака Близнаци на 20-ти май 2024г. То ще остане в този

Новолуние-в-Козирог-2024-HironBG.com_.jpg

Новолуние в Козирог-2024

   Новолуние в Козирог Първото Новолуние за 2024-та година настъпва в 13:57ч. на 11ти януари в 20тия градус на знака Козирог. Козирогът е знакът на

Пишете ми

инж. Нина Ненова