Астрологична прогноза за месец Декември 2022

Астрологична-прогноза-за-декември-2022-HironBG.com_.jpg

Декември, последният месец от годината съдържащ в себе си краят, но и новото начало!

Последният месец от годината е изпълнен с много астрологични събития, които ни предоставят важна информация, която може да послужи като стабилна основа на новата 2023г.

Най-важното астрологично събитие е денят на Зимното Слънцестоене-преминаване на Слънцето в знака Козирог, с което започва Зимата⛄

В годината има четири магически дни свързани с преминаването на Слънцето в кардиналните знаци: Овен, Рак, Везни и Козирог. Това са дни, в които енергията е в абсолютна хармония, а това подпомага процеса на материализиране.

Денят на зимното слънцестоене се нарича Портал на Боговете. В този ден имаме силна връзка с нашият Висш Аз и Ангел пазител.

Този силен, магически ден е 21-ви декември…почти 22-ри декември. Слънцето преминава в знака Козирог в 23:49ч.. на 21ви декември бг време в мъдрият, земен, стабилен, отговорен знак Козирог!

В този ден мечтайте, творете, материализирайте!

Този ден, може да ви послужи за стабилна основа за „сложната” 2023г.

Тази година месец декември е необикновен, силен месец, важен, стълб за идващата година, която е под вибрацията на числото 7.

Какво имам впредвид?

На 2-ти декември планетата на Щастието, късмета, Морала, Истината-Юпитер преминава в кардиналният знак Овен…

Всъщност от 20-ти до 28ми декември започват едни прекрасни дни…подаръци, празници, но най-вече подаръци „от Горе”.

На 23ти декември в 12:16ч. настъпва Новолунието в Козирог, което ще ни даде важни ориентири за 2023г. чудесен ден да отправите своите желания към Вселената, да поставите целите си за 2023г.

Астрологично събитие за Новолунието в Козирог на 23ти декември от 18ч.

Малко по-късно на 24ти е Бъдни вечер, след нея Коледа, това са дни на чудесата изпълнени с вяра и много семеен уют, споделеност и топлина.

Точно в този момент на 24ти Хирон-Учителят, Лечителят, Мъдрецът, Войнът отново става директен в знака Овен.

Да започне изцелението!

Всъщност от 22ри декември започват едни празници, почивки, както на външно ниво така и на вътрешно. От 28ми декември Меркурий, който управлява производствените процеси, работата, комуникацията забавя своя ход, става стационарен и се подготря за ретроградно движение.

От 30ти декември до 18ти януари Меркурий е ретрограден.

Новата година, новата енергия, времето за активни действия ще настъпи след 21ви януари 2023г., когато е Новолунието в знака на бъдещето Водолей, с навлизането на Водният Заек.

След като започнах от края сега ще се върна към началото..

1-2 декември изискват внимание-война в междуличностните взаимоотношения Венера в Стрелец в точна квадратура с Марс в Близнаци. Търпението и толерантността могат да внесат мир и хармония, тази квадратура може да бъде отработена ако егото бъде успокоено и не се доказвате кой е по-по-най…Венера и Марс може да са от различни планети, но се нуждаят един от друг! Не рискувайте с парите!

Напрежението може да ескалира на 4ти декември, когато Венера е под влиянието на Нептун, желанието за Божествената, алтруистична любов се засилва, земаната човешка любов не е достатъчна, възможни са заблуди, лъжи, страдание.

На 5ти декември Нептун преминава в директно движение. Интуицията започва да работи в наша полза, прозрения, усещам-правя го.

На 8ми декември е Пълнолунието в Близнаци, в точен съвпад с Марс-сложен, емоционален, конфликтен ден. Агресията е засилена. Противопоставяне, конфликти, неразбирателство. Всичко това може да бъде овладяно с комуникация, мъдрост, зряло поведение и опитност.

На 6ти декември Меркурий преминава в Козирог, а на 10ти декември Венера. Търсенето на сигурност, стабилност ще се повишават.

На 14ти декември Слънцето в Стрелец е в нехармоничен аспект с Нептун в Риби. Размиване на границите, лесна заблуда или човек може да се почувства като жертва.
До 22декември дните носят повече предизвикателства за подвижните знаци: Близнаци, Дева, Стрелец и Риби. Бъдете внимателни, търпеливи, разумни, след това идват празниците!

Пожелавам ви прекрасни дни, в които най-вече да бъдете здрави, да се радвате на споделени моменти с близките и любими хора, да се радвате на живота! Нека всеки ден Бъде Коледа!

Споделяне:

Свързани Статии:

Новолуние-в-Козирог-2024-HironBG.com_.jpg

Новолуние в Козирог-2024

   Новолуние в Козирог Първото Новолуние за 2024-та година настъпва в 13:57ч. на 11ти януари в 20тия градус на знака Козирог. Козирогът е знакът на

Марс-в-Козирог-Недостижимият.jpg

Марс в Козирог-Недостижимият

Марс, планетата на действието, виталността, сексуалността и енергията от 5ти януари до 13ти февруари 2024 година ще транзитира в земният знак Козирог.   Под една

Пишете ми

инж. Нина Ненова