Астрологична прогноза за месец Април

item_1

       Април месец ще продължи мартенската тенденция на развитие. Ситуацията ще се развива и е възможно да стигне до точката на кулминация. Първата половина от месеца е сложна, тя  носи вибрацията на безпокойството, гнева, неудовлетворението, но и на най-трудните решения. При разбиране от всички, които сме участници в събитията, спазване на съответните препоръчани мерки ситуацията може да отзвучи в края на месец, това е един положителен сценарий, по-неблагоприятната тенденция е най-рано след 4-ти юли, когато цикълът, който възникна на 10-ти януари ще бъде затворен, но и с тенденция за нови провокации. (планетите, които предизвикаха ситуацията се свързват с личната карма, която се вгражда в колективната или общият фон ще се определи от личната отговорност на всеки един от нас).

  Какво е разположението на планетите през м. април?

Фонът на месеца се определя от две силни и ярки събития:

***На 31-ви март Марс-планетата управител на знака Овен, през който знак транзитира Слънцето се свързва с войната, агресията, действието, но в същото време и със смелостта, защитата, лидерството направи съвпад със Сатурн, който на 22-ри март премина в знака Водолей. Това взаимодействие засилва съпротивата, насилието, агресията, инцидентите и най-вече уязвимостта на възрастните хора, но положителното му влияние е: отговорно и зряло отношение към действия и постъпки, умение да поставиш правилни граници. Силното влияние на този аспект ще се проявява до края на седмицата, а в по-лош вариант ще обхване и периода на Пълнолунието.

 ***Сатурн в знака Водолей и Марс в подкрепа-новаторство, технологии, промяна, пробуждане, осъзнаване на едно ново ниво, което ще създаде предпоставки за по-добра форма на живот. Уран в знака Телец-промяна в ценностната система, отношението към парите, установяване на баланс между материалното и духовното!

***Второто събитие е  съединението на Юпитер с Плутон в знака Козирог. Взаимодействията на всички тези планети доведоха до икономическата и политическата ситуация, която имаме, но към нея се добавя и коронавирусът. Аспектът между тези два гиганти винаги е придружен от промяна, която засяга глобалните процеси-финансовите и политически системи на световно ниво. Преразпределяне на капитали-аспектът на „милионера“ ще обогати някои, а при обикновения човек ще настъпят промени във финансовите въпроси. Темата финанси и  оцеляване ще бъде актуална.

 

  Юпитер и Плутон се срещат на всеки дванайсет години!

*** Да си припомним годините: 1994г. и 2008г.?

 Първата среща на двете планети ще се случи на 4-5-ти април 2020г.: активиране на събитията. Ще последват още две срещу поради ретроградното движение на планетите: втората е на 30.06, а третата на 13.11.2020г.

 **Всеки нов цикъл на Плутон е различен! Плутон е планетата на смъртта, на края и на сериозните промени, но така, както унищожава така може и да възкресява! Съвпадът се случва в знака Козирог, който е силно ориентиран към формата и материята, работата и кариерното развитие, дисциплината и отговорностите, истината и търпението, усилията и трудолюбието, законите и структурите, социалните промени.

  Първият съвпад на планетите, който ще се случи в началото на месеца поставя началото на глобалните промени на живота ни на световно ниво-промени в социалните сфери, медицината, икономиката, политиката, парични реформи, мирогледа и вярата.

***Пълнолунието на 8-ми април ще подчертае значимостта на темите, които вече са акцент!

  Дните около пълнолуние са наситени с много силни емоционални настроения! Бъдете умерени и не прибързвайте с кардиналните решения! Ще се изострят конфликтите на личностно ниво, ще се активират желания за доминиране и нови правила в семейството.

  Напрежение поради кулминация на  ситуацията е възможно в дните от 12-15април.

***На 20-ти април Слънцето, ще премине в знака Телец, до голяма степен енергията ще се успокои, ситуацияа ще бъде по-стабилна, но поради съвпада на новолунието, което е на 23-ти април с планетата на промените Уран, ситуацията е непредсказуема и наситена с много неочаквани събития.

***Добрата новина: през целият месец април двете планети, които отговарят за връзките и взаимоотношеняита: Марс и Венера са в хармоничен аспект, което създава предпоставка за подобряване на отношенията между хората. Ключът е в Любовта и толерантното отношение, основано на разбиране, взаимни компромиси и отстъпки. Стихията е въздух, общуването ще бъде по-леко, но в никакъв случай не бива да бъде повърхностно. Интернет връзките и запознанствата ще се увеличават.

   ***Що се отнася до съдбата на всеки в индивидуален аспект, всичко е строго лично в зависимост от заложеното в личният хороскоп, но развиващо се на фона на световните събития.

 За някои ще последват кардинални промени в живота чрез създаване на нови отношения начало на бизнес или слагане край на работни ангажименти.

Възход или падение?!

Поемете отговорност към себе си и към живота си, погрижете се добре за себе си и бъдете отговорни и към другите!

Вярвайте в доброто и щедростта на ситуацията!

За да поръчате личен хороскоп, прогноза за бизнес, личен живот, синастрия, здраве:

пишете директно на email: lorna08@abv.bg

тел. 0889 344 355

 

 

  За вас: инж. Нина Ненова-астролог, анализатор хюман дизайн, консултант личностно развитие и себеопознаване

 

Споделяне:

Свързани Статии:

Зодия-Близнаци-Знание-Ум-Интелект-HironBG.com_-1.jpg

Зодия Близнаци-Знание, Ум, Интелект

ЗОДИЯ БЛИЗНАЦИ-ЗНАНИЕ, УМ, ИНТЕЛЕКТ Слънцето, този невероятен постоянно отдаващ Източник на енергия, преминава в знака Близнаци на 20-ти май 2024г. То ще остане в този

Новолуние-в-Козирог-2024-HironBG.com_.jpg

Новолуние в Козирог-2024

   Новолуние в Козирог Първото Новолуние за 2024-та година настъпва в 13:57ч. на 11ти януари в 20тия градус на знака Козирог. Козирогът е знакът на

Пишете ми

инж. Нина Ненова