Астрологична прогноза за месец Април

item_1

       Април месец ще продължи мартенската тенденция на развитие. Ситуацията ще се развива и е възможно да стигне до точката на кулминация. Първата половина от месеца е сложна, тя  носи вибрацията на безпокойството, гнева, неудовлетворението, но и на най-трудните решения. При разбиране от всички, които сме участници в събитията, спазване на съответните препоръчани мерки ситуацията може да отзвучи в края на месец, това е един положителен сценарий, по-неблагоприятната тенденция е най-рано след 4-ти юли, когато цикълът, който възникна на 10-ти януари ще бъде затворен, но и с тенденция за нови провокации. (планетите, които предизвикаха ситуацията се свързват с личната карма, която се вгражда в колективната или общият фон ще се определи от личната отговорност на всеки един от нас).

  Какво е разположението на планетите през м. април?

Фонът на месеца се определя от две силни и ярки събития:

***На 31-ви март Марс-планетата управител на знака Овен, през който знак транзитира Слънцето се свързва с войната, агресията, действието, но в същото време и със смелостта, защитата, лидерството направи съвпад със Сатурн, който на 22-ри март премина в знака Водолей. Това взаимодействие засилва съпротивата, насилието, агресията, инцидентите и най-вече уязвимостта на възрастните хора, но положителното му влияние е: отговорно и зряло отношение към действия и постъпки, умение да поставиш правилни граници. Силното влияние на този аспект ще се проявява до края на седмицата, а в по-лош вариант ще обхване и периода на Пълнолунието.

 ***Сатурн в знака Водолей и Марс в подкрепа-новаторство, технологии, промяна, пробуждане, осъзнаване на едно ново ниво, което ще създаде предпоставки за по-добра форма на живот. Уран в знака Телец-промяна в ценностната система, отношението към парите, установяване на баланс между материалното и духовното!

***Второто събитие е  съединението на Юпитер с Плутон в знака Козирог. Взаимодействията на всички тези планети доведоха до икономическата и политическата ситуация, която имаме, но към нея се добавя и коронавирусът. Аспектът между тези два гиганти винаги е придружен от промяна, която засяга глобалните процеси-финансовите и политически системи на световно ниво. Преразпределяне на капитали-аспектът на „милионера“ ще обогати някои, а при обикновения човек ще настъпят промени във финансовите въпроси. Темата финанси и  оцеляване ще бъде актуална.

 

  Юпитер и Плутон се срещат на всеки дванайсет години!

*** Да си припомним годините: 1994г. и 2008г.?

 Първата среща на двете планети ще се случи на 4-5-ти април 2020г.: активиране на събитията. Ще последват още две срещу поради ретроградното движение на планетите: втората е на 30.06, а третата на 13.11.2020г.

 **Всеки нов цикъл на Плутон е различен! Плутон е планетата на смъртта, на края и на сериозните промени, но така, както унищожава така може и да възкресява! Съвпадът се случва в знака Козирог, който е силно ориентиран към формата и материята, работата и кариерното развитие, дисциплината и отговорностите, истината и търпението, усилията и трудолюбието, законите и структурите, социалните промени.

  Първият съвпад на планетите, който ще се случи в началото на месеца поставя началото на глобалните промени на живота ни на световно ниво-промени в социалните сфери, медицината, икономиката, политиката, парични реформи, мирогледа и вярата.

***Пълнолунието на 8-ми април ще подчертае значимостта на темите, които вече са акцент!

  Дните около пълнолуние са наситени с много силни емоционални настроения! Бъдете умерени и не прибързвайте с кардиналните решения! Ще се изострят конфликтите на личностно ниво, ще се активират желания за доминиране и нови правила в семейството.

  Напрежение поради кулминация на  ситуацията е възможно в дните от 12-15април.

***На 20-ти април Слънцето, ще премине в знака Телец, до голяма степен енергията ще се успокои, ситуацияа ще бъде по-стабилна, но поради съвпада на новолунието, което е на 23-ти април с планетата на промените Уран, ситуацията е непредсказуема и наситена с много неочаквани събития.

***Добрата новина: през целият месец април двете планети, които отговарят за връзките и взаимоотношеняита: Марс и Венера са в хармоничен аспект, което създава предпоставка за подобряване на отношенията между хората. Ключът е в Любовта и толерантното отношение, основано на разбиране, взаимни компромиси и отстъпки. Стихията е въздух, общуването ще бъде по-леко, но в никакъв случай не бива да бъде повърхностно. Интернет връзките и запознанствата ще се увеличават.

   ***Що се отнася до съдбата на всеки в индивидуален аспект, всичко е строго лично в зависимост от заложеното в личният хороскоп, но развиващо се на фона на световните събития.

 За някои ще последват кардинални промени в живота чрез създаване на нови отношения начало на бизнес или слагане край на работни ангажименти.

Възход или падение?!

Поемете отговорност към себе си и към живота си, погрижете се добре за себе си и бъдете отговорни и към другите!

Вярвайте в доброто и щедростта на ситуацията!

За да поръчате личен хороскоп, прогноза за бизнес, личен живот, синастрия, здраве:

пишете директно на email: lorna08@abv.bg

тел. 0889 344 355

 

 

  За вас: инж. Нина Ненова-астролог, анализатор хюман дизайн, консултант личностно развитие и себеопознаване

 

Споделяне:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

Свързани Статии:

Десети-Лунен-ден-15ти-октомври-2021-HironBG.com_.jpg

Десети Лунен ден 15ти Октомври 2021

Десети Лунен ден 15ти Октомври 2021 „Животът има свой естествен ритъм и всичко в него го следва! Не се притеснявай от случващото се, а остани

Девети-Лунен-ден-14ти-Октомври-HironBG.com_.jpg

Девети Лунен ден 14ти Октомври 2021

Девети Лунен ден 14ти Октомври 2021 „Опитай се днес да забележиш малките неща, чрез които Вселената иска да достигне до теб!“ Енергетиката на Девети Лунен

Осми-Лунен-ден-12ти-Октомври-2021-HironBG.com_.jpg

Осми Лунен ден 13ти Октомври 2021

Осми Лунен ден 13ти Октомври 2021 Осми Лунен ден 13ти Октомври 2021 – „Гледай напред с Надежда, назад с Благодарност, нагоре с Вяра, а наоколо

Пишете ми

инж. Нина Ненова