HironBG.com | Събитие

Алхимия на Сърцето

430534_390422380985526_501057528_n

 

     

      Свързване с Женското начало и Живота

Двудневен семинар в полите на Витоша 05 и 06 юли 2014====================================================

В това прераждане сме избрали тялото на жена, за да изразяваме повече нежност, мекота и любов към мъжа, за да приемем живота в утробата си и да се грижим за него след раждането. Често изразяването на жената и майката, въпреки голямото желанието и усилията ни, са блокирани на подсъзнателно ниво в нас и тези блокажи се коренят в :

–         нараняване от минал живот, което не позволява на Ума, Душата и Тялото да живеят в синхрон, свързани с импулсите и радостта на живота

–         трудната съдба на някой от предците до седем поколения назад от нас, независимо, че не го познаваме, или в прекъснатата връзка с корена на родната земя

–          прекъснатата връзка между нас и майка ни още в момента на раждане или в първите години след това. Понякога проблемите се коренят и в трудните отношения с бащата или другите деца в семейството на родителите ни.

Това са накратко трите корена за объркани взаимоотношения, наличие на негативни чувства, липса на прояви на любов и пълноценна връзка с живота. Ще ги илюстрираме с конкретни теми на някои от участниците, заедно , в тишината и любовта на сърцата си през първия ден от семинара с метода Семейни констелации и водещата АннаМария.

Ще започнем деня  с Кратко разяснение на принципите- основа на метода Семейни констелации и Медитация в градината на сърцето. А  след това в работа по двойки ще изследваме Връзката с майката – условие за пълноценната ни проява в много аспекти от живота.

В зависимост от изложените факти в попълнените и изпратени от вас въпросници за някои от участниците ще бъде направена Констелация по конкретна тема. За целта е необходимо да попълните въпросник и да го изпратите на e-mail lotos_house@abv.bg не по-късно от 27.06.2014 г.  

Независимо дали участвате като представител в чужда тема или поставяте своя тема в констелация, методът е дълбоко трансформиращ и води до явно проявяване на скритите подсъзнателни причини за едно или друго страдание в живота.

Повече за АннаМария  и метода Семейни констелации можете да прочетете  тук :

http://mastermind.bg/interviews/item/436-frankly-with-annamaria-about-life-family-and-ourselves

През втория ден въз основа на личния хороскоп на участващите, астрологът Нина Ненова ще изясни:

Основните принципи за Любовта и Щастието  във връзката с партньора:

–         Какво представлява тази връзка, основни страни в нея и механизми, според които тя функционира

–         Кои са главните четири нива, върху които се осъществява обмена на енергия между мъжа и жената. Ролята на всеки от тях в тези енергийни нива

На всеки от участниците ще бъде дадена индивидуална препоръка за подобряване и хармонизиране на личните взаимоотношения с метод от астрологията, наречен Синастрия. Това ще внесе яснота за всеки участник – как да  изгради здрава връзка с партньора, която носи любов и удовлетворение за двамата и дава Ново начало – плод на взаимна, споделена любов…

Повече за Нина Ненова – http://www.hironbg.com/?page_id=8

Организатори и водещи на семинара:

 АннаМария – констелатор по метода на Идрис Лаор.

 Нина Ненова – астролог, анализатор по Хюман дизайн и   консултант по личностно развитие и себеопознаване

 Място на провеждане: 

хотел „.Свети Георги“ –  София, кв. Симеоново, ул.Синьо лято-Природен парк Витоша

За контакти и записване:

Нина НеноваGSM 0889 -344-355  /  е-mail lorna08@abv.bg

АннаМарияGSM0899-900-666   / emaillotos_house@abv.bg

Цената на семинарае 138 лв. При записване е необходимо да внесете капаро за участие – 80лв., доплащане – в деня на семинара.

При  записване до  27.06.2014 г. с плащане на цялата сума цената е 118 лв.

Крайнияг срок за записване е  01.07.2014 г.

Цената на нощувка в хотела за двойна стая при група от 10 човека  е 20 лв. за участник. Броят на местата е ограничен, затова очакваме своевременно да изявите желанието си за участие в семинара и нощувка в хотела. Участието в семинара не е обвързано с нощувка в хотела!

Време за провеждане:

На 05.07.2014г.  Настаняване и записване от 9:00 до 10:00 ч. Продължителност от 10:00 до 19:00 ч.

На 06.07.2014 г. Продължителност от 10:00 ч. до 17:00 ч.

Семинарът е подходящ за хора:

–         изправени пред проблеми в общуването с партньори, родители, близки

–         имащи нужда от повече сила и мотивация за живот,

–         търсещи себе си във времето на промяна

–          искащи да открият нов импулс за движение и посока в  живота

–         изправени пред избора – Ума или Сърцето?      

–       търсещи начини за засилване материализиращата същност на Женската си енергия

……………………………………………………………..

Ако прецените, че този семинар би представлявал интерес за Ваши  приятели, предайте информацията за него своевременно!

 

 

 

 

 

 

 

 

Автор и водещ:
  • инж. Нина Ненова – астропсихолог, анализатор по хюман дизайн; консултант личностно развитие и себеопознаване; терапевт Енергийно лечение и Регенериране на Матрицата; Мастер Теате-Рейки, преподавател и обучител по Астрология; Кабала; Таро; Нумерология; енергийни инициации – Архангели; Акаши;
  • Основател и създател на Хирон БГ – Център за Личностно развитие и Себеопознаване

Чрез инструментите, които използва в своя богат опит в областта на личностното развитие още от 2005 г. до сега, астрологът Нина Ненова (Рея Мей) - консултант по личностно развитие и себеопознаване, ще ви преведе през необятния вътрешен свят на вашата душа, ще ви помогне да опознаете и разберете своята истинска същност, да разкриете своята мисия и цел в живота си, да се освободите от обвързаността и товарите на миналото, да преживеете дълбока и изцеляваща вътрешна трансформация, чиято цел е завръщане към своята истинска същност и вътрешна сила.

Пишете ми

инж. Нина Ненова